... všetko o BMW ...
IGLA003 napísal:pre chalanov je najlepsie co maju oni, za mna 435 uz len kvoli tomu ze to nieje bezny model,skus este 3gt...
tvaroh napísal:pre mna je tiez F10 vybehovy model kedze uz idu cenovo od 16-17 tisic v zahranici a ty za nu jebnes 60
a ked 4er je podla dakoho malo priestranna ale 3er vela tak to je trosku odveci, vidim ze niekto je prudko zatazeny na svoje auto :/
a do 3GT by som asi ani ja nesiel, pride mi to take lacne z vonka
keby som bral 5ku tak vezmem asi daku dobru predvadzacku nech usetrim peniaze
a ked nove tak asi tu 435, hlavne to bude mat uplne inu dynamiku a sportovost jazdy a myslim ze urcite praktickejsie ako 3sedan vdaka pouzitelnemu kufru a tak ako bolo a5 sportback tak casom na to dosli aj v bmw ze ano treba otvarat cely kufor preto aj tie GT modely
ale myslim ze klucove slovo hra osobna subjektiva preferencia, vnutry su totiz bmw dost podobne, ja by som urcite volil LED svetla co do 3er asi mat nemozes, ale 4er mozes a treba zohladnit asi komfort 4 vs 5 co bude urcite v prospech 5ky ale zalezi od teba ake mas kriteria
tvaroh napísal:myslim ze v mojom veku si este chodil vlakom a busom a bol by si rad za moje auto
ja ti vobec nezazlievam vyber tvojho auta, nevies o mne nic nepoznas ma nevies ani rok vyroby mojho auta ani obstaravaciu cenu tak sa k nemu radsej moc nevyjadruj
a kavu nepijem dik :)
manowar14 napísal:Dostal som ponuku na toto auto velmi sa mi páči ale je to benzín predajca mi povedal ze spotreba je niekde okolo 12,5 L a že pri 100 000km sa kazia že on by bral diesel. Viete mi poradiť?
http://www.mobile.de/cz/značka/bmw/model/535/vhc:car,cnt:de,pgn:4,pgs:10,srt:price,sro:desc,mke:bmw,mdl:535,prx:80001/pg:vipcar/201803149.html
manowar14 napísal:Ako je to s tým motorom a spotrebou?