... všetko o BMW ...
Hugino napísal:Zasa snívaš o V8??Ako V8 sú dobré motory, ten zvuk a výkon stoja zato, ale nemôžeš argumentovať, že nechcem diesel, lebo je drahý na údržbu, tak si zoberem V8, aj keď na plyn. Skús si pozrieť nejaké diely na V8 a na diesel, stoja v priemere rovnako ak nie viac ako na chrochta....ešte k tomu V8 v E60 nie je sranda vôbec, m4x by ti vedel rozprávať ako sa to dokáže dojebať
takže radšej skús niečo iné.....určite nie hneď 550i v manuále
banned napísal:LoL, co tu mam uz, spovednice.cz?
banned napísal:budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo(pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme...
)
banned napísal:LoL, co tu mam uz, spovednice.cz?Nemyslim to v zlom, ale po par tyzdnoch zistis, ako tu tento klub funguje a mozno si radsej kupis audi. Neboj sa, ze sa ti nechce zakladat rodiny, asi si si este nepichol, no budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo
(pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme...
)... 1500e za tri mesiace v automatoch? No ze podme do ulic a ukazem ti, ako sa tych 1500e zbavis v automatoch aj za 15 minut, viacej mi nebude treba
jurkyLE napísal:
bmwmpower82 napísal:Podla Toho co pises byvas u rodicov a Toto je tvoje prve auto. Nechces nieco jednoduchsie na zaciatok auto vie pekne vycucat niekedy, skus mozno e46 na zaciatok kupis za par EUR.
marc.o napísal:No ci uz bravo girls alebo beverly hills, aj take treba raz za cas![]()
Ked si este nesedel v e60, tak chod po nejakych ponukach, sadni si, povoz sa, podebatuj s majitelmi...
Ked sa ti velmi paci, tak chod pozriet tu 550, ked sa ty citis nato ze ju zvladnes, poznas svoju financnu situaciu a to ako to auto budes vyuzivat, moze byt hola rit hocikoho do toho ake auto si mas kupit. O nazor si poprosil, dostal si ich hodne, tak si povyberaj co je pre teba aktualne, a konaj podla toho. Ale ak po motore vysostne neides, pockaj este, teraz je ta ponuka fakt biedna.
A hlavne citaj, vela citaj po tomto fore, tu sa preberalo hadam uz vsetko o vsetkych motoroch. Ja som tu uz nasiel otazky na vela odpovedi, a nezakladal som ziadne nove temy.
Paci sa mi na tebe ale to, ze ak sa s tvojim nazorom niekto nestotoznuje, nebrechas, ale vysvetlis preco to tak chces. Chod si za svojim snom, e60 uz nieje nedostupny voz, verim ze ten svoj coskoro najdes.