... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: BMW RAD 5 550 I

Piatok, 23. Januára 2015, 16:13

presne tak ako si napísal, na také auto potrebuješ len prachy. to že je tam plyn tým pádom sú náklady na každý kilometer polovičné je druhá vec, ale to nie auto pre človeka, ktorého zaujíma len to či sa to zmestí do tých 10€/100. keď si to raz za čas vypýta 1000-1500€ za nejaký ten servis tak to nesmie zabolieť, ale väčšinou to chodí tak že pre toho kto sa vypytuje iba na spotrebu a náklady na 100km je problém kúpiť aj také stierače za 30€ . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 23. Januára 2015, 16:15

Presne tak. Keby mal prachy, nepyta sa taketo debilne otazky... :thumbup:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 23. Januára 2015, 18:19

A celkovo N62+ lpg je tiez ppc napad.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Hugino
Auto: E61&E70

Piatok, 23. Januára 2015, 18:40

Zasa snívaš o V8?? :lol: Ako V8 sú dobré motory, ten zvuk a výkon stoja zato, ale nemôžeš argumentovať, že nechcem diesel, lebo je drahý na údržbu, tak si zoberem V8, aj keď na plyn. Skús si pozrieť nejaké diely na V8 a na diesel, stoja v priemere rovnako ak nie viac ako na chrochta....ešte k tomu V8 v E60 nie je sranda vôbec, m4x by ti vedel rozprávať ako sa to dokáže dojebať :roll: takže radšej skús niečo iné.....určite nie hneď 550i v manuále
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Cimbik
Autor témy
Kraj: Prešovský

Piatok, 23. Januára 2015, 21:49

Hugino napísal:
Zasa snívaš o V8?? :lol: Ako V8 sú dobré motory, ten zvuk a výkon stoja zato, ale nemôžeš argumentovať, že nechcem diesel, lebo je drahý na údržbu, tak si zoberem V8, aj keď na plyn. Skús si pozrieť nejaké diely na V8 a na diesel, stoja v priemere rovnako ak nie viac ako na chrochta....ešte k tomu V8 v E60 nie je sranda vôbec, m4x by ti vedel rozprávať ako sa to dokáže dojebať :roll: takže radšej skús niečo iné.....určite nie hneď 550i v manuále

Tak vam poviem pravdu :( Mne nejde o ten motor 550i :( mne ide o samotny interier a exterier :( Moj sen je mat e60-tku so 6 valcom, najlepsie s benzinovym (paci sa mi zvuk, a kludne by vyhovoval mojim kratkym trasam :), motor by kludne mohol byt 523i, 525i, alebo 530i) Prevodovka manual, alebo automat? po pravde mi je to jedno, ale som pocul, ze vraj automat je luxusnejsi a v takom aute by uz mal byt. No ale ak sa u neho vyskytne porucha, tak samozrejme, ze oprava bude drahsia : ) Exterier: chcel by som ciernu metalizu, strasne sa mi auto s tou farbou paci :) Co sa tyka interieru, tak nieco svetle :) sedy, alebo bezovy :) komfort? :) tuzim po kozenych, vyhrievanych sedadlach (mal som tu cest na nich sediet a bol to pocit na nezaplatenie (sedel som na nich v lete aj v zime a nevadila mi studena, ci rozpalena koza)) :) ak by boli sportove, este lepsie :D autom. klima je samozrejmost :) Idrive nesmie chybat :) profi by ma viac potesil :) a ako bonus by som uvital kvalitnu hudbu (milujem dobru hudbu, ved kto nie :D ) a stresny siber (super zazitok je, len tak sediet v aute v noci a sledovat hviezdy na nebi pri soundtracku z posledneho mohykana :) ) z komfortu by mi tie veci uplne stacili :) po pravde, ak su este nejake, nemam o nich ziaden tusak, lebo som v 60-tke este nesedel :( (sedel som len v e46-tke a e90-tke) tym netvrdim, ze to su zle auta, prave naopak, len su mensie a sportovejsie oproti 5 rade a ja by som chcel vacsie, elegantne auto. Tak preco nie e39? Noo, mozno mam zly vkus, ale tie sa mi vobec spredu nepacia :( a preco kupovat nieco, co sa vam nepaci? Vy by ste kupovali?

Vacsina z mojich poziadaviek maju auta, ktore su na predaj (vid autobazar.eu, bazos atd) Ale maju dieslovy motor, a ten, nie zeby som nechcel kvoli drahej udrzbe (moj fotrik ma a mal len diesel, sam som na nich najazdil vela km, nemal s nimi ziadne problemy. Motor 530d je vraj velmi podareny a vstrek sa da splasit aj za 100 ecka, turbo v Polsku vraj zrepasuju za 250Ecka.) ale kvoli tomu, ze vacsinou, ako som uz spominal, jazdievam kratke trasy (jeden velmi dobry kamos, ktory sa do bavorakov velmi dobre rozumie mi povedal, ze je skoda nicit dieslovy 6valec kratkymi trasami) a do roka nespravim, aspon teraz, vela km :(
Samozrejme, ze sa nasli aj auta s benzinovymi motormi, vid: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-at-id6032791.html -mne sa strasne paci, ale velmi mi tam chybaju vyhrievane sedadla a za tu cenu by ich mohlo mat, nie? jeden partak z bmwklubu mi napisal, ze to auto je, citujem: "social" a asi mal pravdu :( dalsim auto je vid: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-id4781438.html - ma dobru vybavu, je po facelifte, ale ta modra metaliza :( ja neviem :( nemusim modru :/ asi som velmi vyberavy :( jedine auto, ktore splna vsetky moje poziadavky je: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/550-i-id5930244.html ale je to 550i :(.

Nic mi neostava, len byt trpezlivy a cakat, snad sa raz dockam :) mozno prisporim a rozpocet sa trosku dvihne :D ale tak, aby som si nieco nechala na udrzbu po kupe :)

A este sa vratim k splynovacu :) znamy ho ma v e46 323i a je student, takze co usetri na plyne, moze investovat do auta inym sposobom :) A ak niekedy budem cestovat denne dlhe trasy, tak mi ten splynovac tiez pomoze :) nebudem musiet predavat benzin a kupovat diesel, pretoze poznam taky pripad :( ale bolo to naopak, predaval diesel, lebo zmenil zamestnanie a uz chcel benzin :( mal 530d, bohuzial ma na nej nepovozil, lebo este vtedy mi boli auta ukradnute, neriesil som ziadnu znacku, nebol som do bavorakov zalubeny :D (lebo som v ziadnom este predtym nesedel :D)

Takze to tak v skratke o tom, co by som chcel a preco :) Vy, co uz mate svojho bavoraka, tak vam v tichosti zavidim :) Mozno ste pred kupou svojho milacika mali urcite poziadavky, urcite problemy a viete, ake to je byt teraz v mojej kozi :) Ale pisem "mozno" :) Mozno som len ja jediny, ktory vymysla, je poplaseny, nedockavy, nerozhodny atd. :(

Idem si asi citat nejeke pribehy vasich aut :)

Inac, pekny vikend zelam :)

Cimbik
Autor témy

Piatok, 23. Januára 2015, 22:18

ou, a este sa chcem vyjadrit k tym financiam, pretoze som si, bohuzial, az teraz precital tie komenty ohladom nich. Nie som syn zazobanych rodicov, na auto si chcem zarobit sam. Pracovat som zacal pred niekolkymi mesiacmi a myslim si, ze prijem je celkom slusny na Slovenske pomery, aj ked nevylucujem, ze si budem nieco lepsie hladat v zahranici, no toto momentalne neriesim, pretoze musim este tu doma nieco poriesit. Co je 1500 ecka? Niekto si zato kupi notebook. Niekto ich rozbije za 3 mesiace v automatoch, alebo v chlaste, ci na inych zbytocnych veciach. Ja som slobodny, nezadany, bezdetny atd. :) Nehladam zazemie, pretoze este je na to skoro :P Kupim dom, alebo byt v danom meste a ak sa naskytne praca inde, tak budem dochadzat, turnusovat?, hm? To nie je moj styl, ja som iny! Ja sa citim volny :) Mam kde byvat, mam to stastie, ze mam domov a dobrych rodicov, u ktorych som vzdy vitany :) Tiez mi nerobi problem byvat na ubytovni, ved som stravil 9 rokov na posratych intakoch a zijem :D A rodinu si neplanujem zakladat :) Zatial a ci vobec niekedy budem :P Mozno to niekto nepochopi, no mne to je "u prdele" ( ako povedal Morgan Freeman vo filme "Vykupenie z vaznice Shawshank")
Takze suma sumarum: oprav sa nebojim, mam na ne, ale bral by som, aby som nemusel riesit ziadne :D ale ak bude treba, tak cvaknem. A to ze som setrny je fakt, ze celu posratu vysku (intak, stravu, cestovne atd.) som si platil sam z toho, co som zarobil cez leto, popripade nejakych brigad pocas semestra.

P.S: Inac ten "hnup" co kupil notebook za 1500 ecka som bol ja :D ale inac viem setrit :D

banned

Piatok, 23. Januára 2015, 22:23

LoL, co tu mam uz, spovednice.cz? :D Nemyslim to v zlom, ale po par tyzdnoch zistis, ako tu tento klub funguje a mozno si radsej kupis audi. Neboj sa, ze sa ti nechce zakladat rodiny, asi si si este nepichol, no budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo ;) (pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme... [-X )... 1500e za tri mesiace v automatoch? No ze podme do ulic a ukazem ti, ako sa tych 1500e zbavis v automatoch aj za 15 minut, viacej mi nebude treba ;)
banned... ...connecting people :)

TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 23. Januára 2015, 22:26

tak kup rovno 550i a neser sa s tym sny si treba plnit :smile: potom ti predam kolesa na nu :lol:
12218

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Piatok, 23. Januára 2015, 22:29

banned napísal:
LoL, co tu mam uz, spovednice.cz? :D

sledujem aj ja, trunek bol prvy a teraz Cimbik, zacina mi to tu pripominat pritepleny Beverly Hills 90210, pripadne casopis BRAVO "gril" :mrgreen:
banned napísal:
budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo ;) (pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme... [-X )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: šikol som si do gatí :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Cimbik
Autor témy

Piatok, 23. Januára 2015, 22:57

banned napísal:
LoL, co tu mam uz, spovednice.cz? :D Nemyslim to v zlom, ale po par tyzdnoch zistis, ako tu tento klub funguje a mozno si radsej kupis audi. Neboj sa, ze sa ti nechce zakladat rodiny, asi si si este nepichol, no budes mat E60, tak kurvy budes lopatou odhadzovat ked ta v tom zbadaju, najma ked im na palubaku ukazes 17L/100km a nezacitia plyn, tak fajka ista kamo ;) (pokial teda nevyzeras ako mpower samozrejme... [-X )... 1500e za tri mesiace v automatoch? No ze podme do ulic a ukazem ti, ako sa tych 1500e zbavis v automatoch aj za 15 minut, viacej mi nebude treba ;)

dik za pobavenie :D myslim to v dobrom :) a ci som si nepichol, o tom radsej pomlcim :D :D aaaa nechcem auto kvoli baleniu :D Ci vy ho hlavne kvoli tomu mate? :D :D Chcem bavoraka kvoli dobremu pocitu z jazdy :) akoby kamos povedal :D

Cimbik
Autor témy

Piatok, 23. Januára 2015, 23:00

jurkyLE napísal:

sledujem aj ja, trunek bol prvy a teraz Cimbik, zacina mi to tu pripominat pritepleny Beverly Hills 90210, pripadne casopis BRAVO "gril" :mrgreen:

A teply urcite nie som :D len trosku citlivy :P :D

marc.o
Auto: 530xd f10

Piatok, 23. Januára 2015, 23:56

No ci uz bravo girls alebo beverly hills, aj take treba raz za cas :D

Ked si este nesedel v e60, tak chod po nejakych ponukach, sadni si, povoz sa, podebatuj s majitelmi...
Ked sa ti velmi paci, tak chod pozriet tu 550, ked sa ty citis nato ze ju zvladnes, poznas svoju financnu situaciu a to ako to auto budes vyuzivat, moze byt hola rit hocikoho do toho ake auto si mas kupit. O nazor si poprosil, dostal si ich hodne, tak si povyberaj co je pre teba aktualne, a konaj podla toho. Ale ak po motore vysostne neides, pockaj este, teraz je ta ponuka fakt biedna.
A hlavne citaj, vela citaj po tomto fore, tu sa preberalo hadam uz vsetko o vsetkych motoroch. Ja som tu uz nasiel otazky na vela odpovedi, a nezakladal som ziadne nove temy.

Paci sa mi na tebe ale to, ze ak sa s tvojim nazorom niekto nestotoznuje, nebrechas, ale vysvetlis preco to tak chces. Chod si za svojim snom, e60 uz nieje nedostupny voz, verim ze ten svoj coskoro najdes.

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Sobota, 24. Januára 2015, 05:49

Podla Toho co pises byvas u rodicov a Toto je tvoje prve auto. Nechces nieco jednoduchsie na zaciatok auto vie pekne vycucat niekedy, skus mozno e46 na zaciatok kupis za par EUR.

Gabo10
Auto: E39 530iA
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 24. Januára 2015, 08:25

bmwmpower82 napísal:
Podla Toho co pises byvas u rodicov a Toto je tvoje prve auto. Nechces nieco jednoduchsie na zaciatok auto vie pekne vycucat niekedy, skus mozno e46 na zaciatok kupis za par EUR.

zabúdate aj nato že koľko najazdí mesačne..ak mesačne najazdí 2000km max tak sa mu tam odpáli niečo raz za 6-9 mesiacov čo je v pohode ale ak dá mesačne 20 000km tak to by som volil iné :D
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

Cimbik
Autor témy

Sobota, 24. Januára 2015, 11:00

marc.o napísal:
No ci uz bravo girls alebo beverly hills, aj take treba raz za cas :D

Ked si este nesedel v e60, tak chod po nejakych ponukach, sadni si, povoz sa, podebatuj s majitelmi...
Ked sa ti velmi paci, tak chod pozriet tu 550, ked sa ty citis nato ze ju zvladnes, poznas svoju financnu situaciu a to ako to auto budes vyuzivat, moze byt hola rit hocikoho do toho ake auto si mas kupit. O nazor si poprosil, dostal si ich hodne, tak si povyberaj co je pre teba aktualne, a konaj podla toho. Ale ak po motore vysostne neides, pockaj este, teraz je ta ponuka fakt biedna.
A hlavne citaj, vela citaj po tomto fore, tu sa preberalo hadam uz vsetko o vsetkych motoroch. Ja som tu uz nasiel otazky na vela odpovedi, a nezakladal som ziadne nove temy.

Paci sa mi na tebe ale to, ze ak sa s tvojim nazorom niekto nestotoznuje, nebrechas, ale vysvetlis preco to tak chces. Chod si za svojim snom, e60 uz nieje nedostupny voz, verim ze ten svoj coskoro najdes.

Dakujem :) pekne si to napisal :) A mas pravdu, musim toto forum prestudovat :) Som vdacny za tento webovy portal, tento klub :) Rozhodol som sa, ze este pockam, snad sa ukaze na predaj moje "vysnivane" :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných