Ahojte, rozhodol som sa urobiť si príbeh o mojej E30tke. Keďže som ešte ku žiadnej mojej bývalej príbeh nerobil, nie ze by sa mi nechcelo.. popravde som žiadnu z nich moc dlho nemal okrem Luxorbeige 320i, tá vydržala asi rok, túto som vymenil za podľa mojich slov "auto čo mi vydrží dlho, bude spoľahlivé a ideal aj na dlhé cesty" Polo 6n1 môj najvačší omyl v živote čo som kedy urobil,,(nebudem to rozpisovať ale auto bolo navonok celkom ok ale .. no proste hrôza) Túto šepletu som predal a šetril. nakoniec som sa bol previezť s old school crew na Pezinskej a vtedy sa to vo mne zlomilo a začal som špekulovať. Chcel som proste zasa cítiť tú charizmu, ale nie len že by som sa v tom previezol ale aby to auto bolo moje. Rozmýšľal som nad E32, 34, 30, 28 podľa mňa tie najcharizmatickejšie BMW a automobily vôbec.
Tak som začal hľadať, páčilo sa mi ich zopár ale stále som sa nevedel rozhodnúť až pokiaľ som nenarazil na túto e30, stretával som ju často v devínskej novej vsi a v dúbravke, (vtedy ešte bez "nádherných plameňov") bola vysoká a zadné svetlá boli nie na môj štýl ale s chalanom čo ju vtedy mal sme sa aj s Dendom mali možnosť porozprávať a on sa o auto naozaj staral. Každý plastík je na aute, kompletná nepolámaná predná maska, pravdepodobne nebolo búrané, je pekné/rovné, interiér je ok,, trošku deravá zadná lavica a vodičové sedadlo z felície

ale keď sa človek na auto pozrie a odmyslí si tú ohavnosť modrú, je proste pekná. Hrdzavá tiež nie je moc a má šíber..

to proste musí byť.
Výbava: Social ale má veľký palubak, funguje ale dúfam že nie dobre lebo priemerka 17L/100km a nejde mi nastaviť čas

, komfortsitze okrem mojej

okná sú na ľudský pohon.
Motor je v tom m40 1.6 papierovo je to 318i
Je na nej ešte kopec práce a úplný základ sú brzdové hadice lebo vyzerajú tak trochu mŕtve, tyčky stabilizátora a silenty v zadnej náprave. Ale hlavné sú tie hadice..
Teraz skúsim priložiť fotky tesne po kúpe a fotky zo včera po menšej úprave. :)