FreeMaroStyle napísal:Taky bych dal asi paket nez performance. Jinak masakr, si fakt dobrý do čeho včeho se pouštíš. Ještě sedačky, ty bych čekal že vyměníš jako první za Sporty, ta plochá lavice co je v e9x je hrozná
Performance bych dal komplet brzdy - Ty jsou pěkné a i v té origo zlaté by k tomu šly.
Sedačky bych i vyměnil, ale ještě jsem neviděl za 3 roky jediné sportsitze v barvě "lemon", (natož manuální a vyhřívané) a ještě aby šly koupit jen přední a nemusel jsem kupovat celý intoš k ničemu. takže to moc nevypadá, ale nepřijdou mi ty standardní tak hrozné jak se s oblibou tvrdí. docela OK, ale ne každému musí sedět. ty sporty sedí fakt každému :)
No a performance brzdy určitě dávat nebudu, jednak to brzdí výborně i se sériovými a jsou rozhodně výkonnější než motor :) a když už, tak jsem měl vyhlídnuté z třílitru, levně, ale kvůli nutnosti 17" kol jsem to zavrhnul. 16" na zimu jsou super. Jednak si člověk ještě může dovolit koupit nové špičkové gumy, což na větší kola bych byl odkázán na jeté, nebo nekvalitní. a ono to v zimě dělá asi tak 80% jízdních vlastností a komfortu. takže bych tím upgradem brzd to auto spíš zhoršil..