Zdravim potrebujem radu s motorom3.0d a problem je nasledovný.ranny start super motor ide pekne a po ujdeni cca 1km na volnobeh začne klepat ako kladivom o zelezo.zvysim otacky prestane uplne.ide akoby na 5,5 valca auto a prestane klepat keď dosiahne prevadzkovu teplotu.potom ide klasika motor.tak isto keď idem dlhsie ako cca20 km motor na volnobeh zase akoby na 5 valcov a trase a skube a volnobehu.proste po dlhsom jazdeni na motor zvuk ako traktor. Myslel som že vstreky mali korekcie už vyššie tak sa vytiahli vsetky 2 sa vymenili za starsie zrepasovali sa a dali na new trisky na vsetkych 6 vstrekov dali sa na test a krásne hodnoty.po nahodeni problem trva

nechápem klepaniu prečo to neklepe stále ale iba v pripafe ako som popisal a prečo keď idem na ňom dlhsie tak mu začne jebkat.už má nic nenápadná klepe iba na volnobeh pri akceleracii ticho.auto má super vykon ide ako ma.len akoby tak klepe niečo a vypadava nejaky valec a po dlhsom jazdeni to iste.diag nič neukazala všetko okey.dakujem za každú radu