... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

bmwtt.sk

fabcinjakub
Autor témy
Auto: e60
Kraj: Nitriansky

bmw x5 e53 SVETLA

Pondelok, 19. Januára 2015, 10:47

Ahojte.. planujem kupit X5 e53 namiesto mojej e60 uz ma ten sedan nejak omrzel..a mam par otazok budem rad ak niekto kto ma skusenosti alebo nieco podobne robil napise nejaku radu

prve by som chcel vedet ci sa da vymenit volant pretoze moja vyhliadnuta ma ten obdlznikovy stred na volante jak zigulak..a cca cena

nefungujuce predne parkovacie senzory daju sa vymenit v pohode alebo je to tiez nejaka extra robota a cca cenuz parkovaciek keby niekto vedel

radio ..toto auto ma tiez to stare obycajne radio bez navi a ma este aj vypaleny display..videl som cenu radia cca 400 eur s navi..staci vytiahnut a zapojit toto druhe s obrazovkou alebo je tam toho viac ?

Svetla..daju sa predne svetla rozobrat ako na starich bmw ze oddelim plexisklo od svetla alebo je to zliate jak na e60 napriklad.

Dakujem vam za vase info a postrehy
e60 530d A

15932

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: bmw x5 e53 SVETLA

Utorok, 20. Januára 2015, 13:52

Volant 150 asi

zalezi kolko snimacov mas v pcku, rataj tak kolo 25 za kus

radio - no dajme tomu, ze da sa menit, pokial tam nemas DSP

Svetla, podla rocnika, po 5/6 2002 tam uz davali ten isty silikon co na e60, starsie s tym problem nemaju

Jaro
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní