... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
g1de0n napísal:Zrejme hlupa otazka, ale je nutne spojit vymenu odlucovaca s vymenou oleja?
Olej som menil pred 3000km, mam 223 000km a po precitani vasich prispevkov mam chut necakat a preventivne vymenit odlucovac.
gsicbr napísal:ja jsem to spojil se vzduchovým filtrem
gsicbr napísal:ahoj všichni. Nevím kdo to tady psal, ale kaplička s odlučovačem a odvětráváním na e9x není bezúdržbová. Samotnej odlučovač je jenom plast, s tím problém není, ale s ventilem odvětrávání. Je to klasická membrána s pružinou, a jako každá pružina a membrána se unaví a nefunguje. Já jsem měl membránu přilepenou usazeninama v horní poloze, že jsem jí musel odtrhnout, takže nebyla funkční. Interval pro výměnu je 150tkm, já mám 180tkm a bylo po ní. Takže jestli někdo uvažuje o výměně tak je to správná volba. Nějakých 1000Kč(35eur) je si myslím minimální investice.
ticco11 napísal:Cavte vsteci,
viete niekto poradit na moje auto E92 325xi rv10-2006 je aký odlučovač? na pre bmw je nejaky za 100EUR a zase inde mi vraveli že už ho mám zabudovaný vo veku pre ventily a treba to meniť celé..cena 300EUR...
Dajte nejaké rady díkes!:)
PeqpeK napísal:cely a aj s hadicami...a je to dost piplacka