... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Ventik napísal:
mňa čaká asi výmena čelného tiežmám tam par prasklín len neviem či mám vymeniť alebo dať spraviť
myslíž že keď to pošlem do Hornetu vyjadria sa mi k tomu?
Ventik napísal:
mňa čaká asi výmena čelného tiežmám tam par prasklín len neviem či mám vymeniť alebo dať spraviť
myslíž že keď to pošlem do Hornetu vyjadria sa mi k tomu?
yuri6 napísal:kolko výde ten hornet rocne?a ake su tam podmienky?
mloker napísal:ti kamionisti mi uz fakt lezu na nervy jadzia ako .... vcera mi odfrkol kamienok od jedneho aj som ho zastavil a on ma surovo poslal do .... a teraz s tou puklinu mam co robit nemam pripoistenie celneho a ani havarinu ale nove celne si dovolit nemozem vrazdil by som
mloker napísal:Nakoniec som to dal spravit v hornete nic blizsie som nenasiel a rozmyslam od tom hornet asist len si to musim premysliet a prestudovat mate to niekto?
milo2 napísal:Nezvyknem pridávat len sem obcas nakuknem a precitam ale teraz potrebujem radu vcera mi odfrkol kamen do celneho nie je to velke asi ako 1€ minca ale potrebujem to surne spravit lebo odchadzam spat do Nemecka. Len ze v servise sa ma hned nezoberu a rozmyslam ze zavolam do hornetu len neviem ci ma zoberu hned a hlavne kolko zaplatim za opravu ked ze nemam to ich poistenie
milo2 napísal:Nezvyknem pridávat len sem obcas nakuknem a precitam ale teraz potrebujem radu vcera mi odfrkol kamen do celneho nie je to velke asi ako 1€ minca ale potrebujem to surne spravit lebo odchadzam spat do Nemecka. Len ze v servise sa ma hned nezoberu a rozmyslam ze zavolam do hornetu len neviem ci ma zoberu hned a hlavne kolko zaplatim za opravu ked ze nemam to ich poistenie