... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
horomin napísal:Nazdar klubaci, mam takyto problem, ze ak je vonku cez noc -10 , tak rano mam problem so štartovanim. Najprv ked stlačim štart/stop tak mi zasvieti kontrolka zhavičov a potom začne štartovať ale iba toči , toči a ako by aj chcelo naskočiť , lebo otačky sa trocha dvihaju. Naštartuje cca na štvrty krat a potom uz ide a štartuje normalne.
Objednal som nove zhaviče, stare som vybral premeral ich tak 3 boli zle a jeden OK. tak vymenil vsetke styry zhaviče.
dnes rano bolo zas -10 zase mi robilo to iste.
dal som auto na diagnostiku tak mi vypisalo chybu : vsetky 4 zhaviče , a dalej chyby 4272 a 4282 -neznamy chybovy kod
ak mal niekto stym skusenosť prosim o radu
vopred dakujem za kazdu odpoved
panther napísal:tak ako vravi PeqpeK... dnes som ju vymontoval a je to BMW diel (aj logo BMW na nej), ale vyrobca BERU logotakze za origo diel chceli 100 a BERU za 60 eur
usmevne..
inak zhavice som dal von su vsetko k.o. ohlodane ako jablko aj riadiaca jednotka vymenena zial auto este nejde takze napisem report az v ponedlok (podarilo sa mi zlomit taku Y pripojku na blok motora z chladica...)
panther napísal:neviem. ked som daval dolu sacie potrubie... je to asi velmi krehke lebo som na to nejak velky tlak nevyvyjalje to obycajny plast. Normalne chladiaca netecie ale ked zatlacis na tu mensiu vetvu tak sti. Este stastie ze som si to vsimol by ma jeblo zas to rozoberat, a stoji to 10 eur takze pohoda
(samozrejme v Bavarii ZA za to pytali cez 16)