... všetko o BMW ...
kobrakai napísal:podľa mňa su stare bavoraky len o zvarenom diffe. popolnice na kolesách
maniaczv napísal:naprt kvoli tomuto .. kto co vidi na na brunetke chudej hra s kostickami ? kto co vidi na inej a tak . dookola![]()
![]()
jedna strana je ze si niekto kupi lebo na lepsie nema i ked asi by som volil e36 .
a potom su tu taky co tie auta chcu ale taky hladaju nieco ako to napisat nie vynimocne lebo to by mohla byt skor e34 M ... ale nieco pekne ine non M , lebo ked to postavis vedla e34 povies si ze tato je fakt ina je stara ale fakt pekna![]()
Ja napr uz obzeram e28 a nevadilo by my keby bola 1,8 teraz je tam aj napredaj za par korun jedna co by stala za projekt ..
kludne by som mohol ist do 46 alebo novsieho ale nechcem.. Pre mna bmw nieje na kazdodenne dranie skusil som e39v8
ale to je muka furt tam ho buchne niekto a tam furt tamto hento takto to vyberem raz za cas a je ..
Potom prides k pumpe pumpar pride k tebe obzera aut povie kua ved to ma 20 rokov a ty povies ano a on povie tak to uz ano fakt pekne .. a takto proste o tomto su stare auta ..