No no, chlapci nijak tragicky to nevidim, staci spravit rovne dno na kufri a tvarit sa, ze je to original - nejaku jemnu preglejku, na nu nalepit tapacirovy koberec do auta, a pripadne to tam nejak nasrobovat, v aute nosit sadu na opravu defktov, alebo koleso v kufri, maloktoreho zelenaca napadne, ze to ma LPG, ak je dobra montaz, ani to moc po plyne nesmrdi, tak nema dovod o niecom takom rozmyslat.
Priznam sa, mal som staru audinu, ktora bola na plyn, samozrejme nezapisany, malo to velku valcovu nadrz cez pol kufra, stale ma jebali za to, vzdy chceli brat technicaky, no vzdy som zaplatil, nevedel som uz co mam robit. Tak som kupil taky kobercek, ktorym sa obaluju bedne kvoli akustike, celu som tu nadrz obalil, zobral som velky stary basak, vybral z neho magnet, nalepil ho na silikon na bok tej nadrze, nalepil tam sietku ako na bassak, z boku som nalepil 1000WATT POWER nalepku z nejakeho subaca co sa mi valal doma, a aby to bolo vierohodny, hodil som do kufra dva tlste kable cerveny a modry, iba som ho zasunul pod ten kobercek v com bola nadrz omotana... Odvtedy, pri kontrole kufra, vsetko OK, nikto zo zelenych ani muk!
PS: bolo to v dobach, ked som nemal peniaze, dnes uz by som si auto na plyn nikdy nekupil, jedine SDi!