... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

mario27
Autor témy
Kraj: Nitriansky

zatekanie

Utorok, 2. Decembra 2014, 14:00

Zdravím všetkých. Vedel by, alebo stretol sa niekedy niekto z Vás, so zatekaním do auta? Mám BMW e39 (2002), opakovane bolo v servise BMW, chyba trvá stále. Na chvíľu to prejde a potom sa to objaví znovu. Je mokrá celá podlaha za vodičom a aj spolujzdcom. Pred dvomi rokmi, po takom upršanom dni, ako som brzdil, doslova mi čľapkala voda, ako som došľapoval na brzdu. A čo bol vrchol, v zime mi tam zamrzla a auto mi nebrzdilo, čiže bolo nespoľahlivé na zimné obdobie. Odtoky boli opakovane prečistené. Stretli ste sa niekto s takými chybami? Vedel by niekto poradiť?

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: zatekanie

Sobota, 6. Decembra 2014, 08:41

Ahoj

Musis zohnat druhy brzdovy posilovac, tvojemu je uz amen

Nasledne musis mat spravne poskladane plasty peloveho filtra, lebo sa problem bude opakovat, musis to mat ako zliabok smerom dole, ale pokial nevies ako to dopasovat, das to tak, ze sa to samo utopi, viem, mal som to sam. Stierace ti funguju?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 6. Decembra 2014, 10:29

myslis, ze to bude nespravne ulozenymi odtokovymi zlabmi? kazdy komu to tam zatekalo mal "len" utopeny posilovac, ale nikto nepisal, ze ma mokro aj v aute.

bizonik
Auto: BMW E46 330ci
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 2. Januára 2015, 10:02

zatekanie k posilovacu - treba vycistit odtokove kanaliky a skontrolovat plasty ci spravne sedia. Ak zateka aj do auta treba skontrolovat plastove tesnenie pod tapacirom na dverach, pripadne ak mas siber, treba pozret odtokove kanaliky. ak to nepomoze treba kupit rybarske cizmy a zvyknut si na vodu v aute :D
BMW E46 330ci
Toyota Auris Touring HSD
BMW E91 318D EX
BMW E39 530Da EX
BMW E46 320D Touring EX
Alfa Romeo 146 1.6TS EX

consiglieri
Auto: Mercedes GLS 63 AMG
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 3. Januára 2015, 16:48

Zhod zo zadnych dvier tapacir a uvidis ze zvukova izolacia (3mm pena) je odlepena.

Ked prsi voda ti tadial steka do interieru. Klasicky problem e39...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 32 neregistrovaných