... všetko o BMW ...
LOKI napísal:Preco si zmazal inzerat tu na klube? Mfp co ti tam pisu nie? Dolezite je, ci sa najde zaujemco kto da za V12 za 6k, pisalkovia ta nemusia zaujimat, ti ti peniaze nedonesu na stol :)
LOKI napísal:Preco si zmazal inzerat tu na klube? Mfp co ti tam pisu nie? Dolezite je, ci sa najde zaujemco kto da za V12 za 6k, pisalkovia ta nemusia zaujimat, ti ti peniaze nedonesu na stol :)
dzuri napísal:Preco banned este nedostal ban? Nevidite ze to je osemnast rocny zakomplexovany rapavy pubertiak bez vyjasenia sa a tak si svoje komplexy vybija tuna...zablokujte ho imbecila...
dzuri napísal:Preco banned este nedostal ban? Nevidite ze to je osemnast rocny zakomplexovany rapavy pubertiak bez vyjasenia sa a tak si svoje komplexy vybija tuna...zablokujte ho imbecila...
Nadzi napísal:treba doriesit ale zatial sa zameriavam na veci ktore su dolezitejsie napriklad musim vymenit spodne predne ramena a stale tam nieco nepravidelne bucha
musim este doriesit ked zastavim a zaradim R tak sekundu az dve sa nic nedeje a potom velmi trhne celim autom... mozno to moze byt spojene to buchanie aj niako s prevodovkou niake uchytenie alebo nieco buh vi snad to nebude treba dat repas...
korado napísal:olej bol menený nedávno
Nadzi napísal:hej hej olej bol meneny par tyzdnov mozno mesiac dozadu... nekopne to pokazde zvacsa to kopne sposobom ze dlho jazdim na D a potom zaparkujem a dam R tak to buchne ale ked dam zase D a zase R proste ked vycuvavam z parkoviska tak po prvom kopnuti uz prevodovka po zaradeni R nekopne
a este som si vsimol ze po dlhsom stani respektive pri studenom starte prevodovka vobec nechce radit a kludne ide nad 2000 otaciek je tam zaradena 3 a nepreradi ... musi sa najskor zohriat a az potom radi tak ako ma
banned napísal:Prevodovka v pici, auto ma 600 tisic nalozene a 6000e? OMFG