... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Fliper
Autor témy
Auto: BMW e60
Kraj: Žilinský

Dlhší voľnobeh auto zhasne a nenaštartuje

Nedeľa, 28. Decembra 2014, 01:20

Zdravím chlapi mám problém auto mi vypisuje že je vysoká pravdepodobnosť že sa baterka pri vypnutom aute vybíja ale mpm to nieje a pokial auto nastartujem studené a nechám ho fakcit na voľnobehu cca 20 min rozsvietia sa mi vsetkY kontrolky a auto chcipne a už nenaštartuje ani nepotoci motor po nahodení štartovacích káblov auto naskočí hneď a možem potom štartovať aj 10x zsebou a auto v pohode chytá stáva sa mi to aj za jazdy z ničoho nič sa rozsvietia kontrolky začne blikať rádio ručičky sa zaseknu funguje len otáčkomer a auto zas chcipne ale po nahodení cez káble auto zas šľape ako má prosím vás pekne pomôžte mi dakujem

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Dlhší voľnobeh auto zhasne a nenaštartuje

Nedeľa, 28. Decembra 2014, 01:30

Fliper napísal:
Zdravím chlapi mám problém auto mi vypisuje že je vysoká pravdepodobnosť že sa baterka pri vypnutom aute vybíja ale mpm to nieje a pokial auto nastartujem studené a nechám ho fakcit na voľnobehu cca 20 min rozsvietia sa mi vsetkY kontrolky a auto chcipne a už nenaštartuje ani nepotoci motor po nahodení štartovacích káblov auto naskočí hneď a možem potom štartovať aj 10x zsebou a auto v pohode chytá stáva sa mi to aj za jazdy z ničoho nič sa rozsvietia kontrolky začne blikať rádio ručičky sa zaseknu funguje len otáčkomer a auto zas chcipne ale po nahodení cez káble auto zas šľape ako má prosím vás pekne pomôžte mi dakujem

treba to riadne zdiagnostikovat, skus sa dohodnut s petoK

otazka je co si uz podnikol pre to aby si problem vyriesil?
skontroloval si dobijanie? ako je stara bateria? kontakty su ok? nejake veci co sa na aute nedavno menili? uspava sa ti auto? ibs je v poriadku?

na fore nedostanes ultimatnu odpoved ani to nebudes mat opravene do 3dni, moze to byt viacero veci

Fliper
Autor témy
Auto: BMW e60
Kraj: Žilinský

Re: Dlhší voľnobeh auto zhasne a nenaštartuje

Nedeľa, 28. Decembra 2014, 01:44

Dával som novú batériu 100 ah skúšal som ju nakodovat ale maximum v diagnostike bolo 90 ah menil som aj mpm modul starý mi zaplavila voda a mám aj podozrenie že tam má príbytok kuna nieje možné aby prehrýzla nejake káble ak áno ako sa to dá zistiť plus stále mi svieti zadné práve brzdové svetlo

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní