Ahojte, prosim Vas nevedel by mi niekto poradit? Mam uz dlhsie jeden problem. Najprv to zacalo tym, ze ked som nastartoval motor za studena, hrozne ho dusilo.. musel som pockat kym sa zohreje a rucicka teploty motora sa dostane z modrej casti a potom islo uplne normalne. Rozsvietila sa kontrolka motora - lambda a zmes paliva. Dal som vymenit teda lambdy, aj tak som tam mal univerzalne takze som ich vymenil za origo bmw - obidve. Vymazali sme na pc chyby a myslel som, ze to bude ok. Avsak rano po nastartovani to znova robilo znova kontrolka tentokrat sa k tomu pridala vaha vzduchu - odpojena vaha vzduchu - auto islo ok. Nova vaha vzduchu - vymazane chyby.. Vsetko islo ako malo, kontrolka nesvietila avsak po 300 km cca sa zrazu znova rozsvietila kontrolka motora - na ceste do prahy akurat jak som vysiel z BA (potesi
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
). Siel som na diagnostiku a znova lambda, katalyzator, zmes paliva ukazalo.. Nvm co s tym auto sa mi zdalo ze slo normalne, az teraz co mesiac, dva na tom jazdim kontrolka stale svieti sa mi zda ze sa zhorsuje vykon v nizsich otackach pri okolo 2000.. Nestretli ste sa niekto prosim s tym ? Buchali sme po kate zdal sa byt ok.. Moc sa mi nechce cenovo do kupy noveho, tak dufam, ze by niekde inde mohol byt problem..