Štvrtok, 4. Decembra 2014, 10:13
Chlapi stale mi neda pokoj to vybijanie baterie.kupil som si ampermeter.zacal som merat,zistil som ze radio mi tahalo dost prud 0.17a..tak som to prerobil,kupil novu bateriu lebo stara uz odisla a po par dnoch zase vybita..dam na nabijacku baterku,potom na dalsi den idem zmerat kludovy odber a ukazuje 0.02..to snad nie je mozne...lenze po 2 dnoch opat bateria slaba..odmeram kl.odber a zase 0.02..dal som bateriu reklamovat..dali mi nahradnu..idem zmerat kl.odber a zrazu 0.74a!!! To je teda az moc..skusil som odomknut a zamknut auto a zrazu 0.02 tak ze asi central myslim si..po par dnoch mi zacal opat klud.odber 0.74 a odvtedy ho mam taky stale..tak som skusal poistky odpajat a merat...a prestalo to tahat taky odber na poistke c.33,co central nie je...je tam viac veci naraz na tej poistke..odvtedy som nemal cas to premeriavat tak teraz tu poistku odpajam jak pako..ale dnes uz mam volno konecne tak to idem pokukat..keby niekto vedel co moze mat taky velky odber prosim o radu.velmi pekne dakujem.