... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

tomibreak
Autor témy
Auto: bmw 318i m43
Kraj: Trnavský

stale problem s vybijanim baterie

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 10:13

Chlapi stale mi neda pokoj to vybijanie baterie.kupil som si ampermeter.zacal som merat,zistil som ze radio mi tahalo dost prud 0.17a..tak som to prerobil,kupil novu bateriu lebo stara uz odisla a po par dnoch zase vybita..dam na nabijacku baterku,potom na dalsi den idem zmerat kludovy odber a ukazuje 0.02..to snad nie je mozne...lenze po 2 dnoch opat bateria slaba..odmeram kl.odber a zase 0.02..dal som bateriu reklamovat..dali mi nahradnu..idem zmerat kl.odber a zrazu 0.74a!!! To je teda az moc..skusil som odomknut a zamknut auto a zrazu 0.02 tak ze asi central myslim si..po par dnoch mi zacal opat klud.odber 0.74 a odvtedy ho mam taky stale..tak som skusal poistky odpajat a merat...a prestalo to tahat taky odber na poistke c.33,co central nie je...je tam viac veci naraz na tej poistke..odvtedy som nemal cas to premeriavat tak teraz tu poistku odpajam jak pako..ale dnes uz mam volno konecne tak to idem pokukat..keby niekto vedel co moze mat taky velky odber prosim o radu.velmi pekne dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
patrik159
Auto: bmw e36 316i
Kraj: Košický

Re: stale problem s vybijanim baterie

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 10:26

skus odpojit starter a tak premeraj moze ti odoberat prud aj starter.alebo pojednom skus relatka povitahovat a merat mozno sa ti ukaze co je vadne

tomibreak
Autor témy

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 11:31

Lenze mne to prestalo brat prud pri vytiahnuti poistky 33..co jest spinac svetiel,vnut.osvetlenie,osvetlenie spz,alarm,radio a rj karoserie(nie motora)..tak neviem,mozno ten alarm..ale kde je napojeny a ako to fakt neviem.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 11:38

poistka F33 nieje na alarm :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 11:47

nemas v kastliku tu nabijaciu bmw bateriu? a cd menic mas? vyhrievanie zamkov mas?
E36 compact 316i           (||||)(||||)

tomibreak
Autor témy

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 15:08

No tak zavada odstranena.:-) nakoniec to bolo svetlo v kufri :-) sranda no..dik aj tak vsetkym.dufam ze uz s tym bude pokoj..este mam jeden probkem.zacalo mi tak tlmene buchotat v naprave alebo na kolesi,na pravej strane ale neviem ci to ide spredu alebo zozadu.robi to ked idem hlavne oo hrboloch ale ked idem rychlejsie nad.70-80km/h tak to nie je pocut..nemozu to byt zadne brzdy??lebo ked brzdim tak mi tak dost silno suchaju,uz ich musim vymenit..ci mi tam nemoze lietat pakna ked idem po hrboloch alebo neviem co...napravy mam pevne az moc..:-) tak neviem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných