... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

artsvk
Autor témy
Kraj: Žilinský

E46 LPG

Streda, 3. Decembra 2014, 01:27

Ahojte,

chcem si nechat aj od vas poradit kedze dlhsiu dobu hladam e46 zaujala ma tato:

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318-i--lpg-id5840132.html

vyhody co vidim: vybava jednoznacne presne ale presne toto som hladal, LPG
s cim som si neisty: bez KO (vin sa da najst na tom dokladu od LPG), nefungujuca elektronika - neviem ako to je u bavorakov ale byvale auto co som mal zacalo to jednym oknom potom dalsim dalsim atd a pokaslala sa dost vela veci z elektroniky.... a tu nefunguje trubka + zadne okno.... no co myslite??? dalo by sa to vobec opravit? a troska ma hneva motorizacia skusenosti s 1,8?

tych 4700 som mu ponukol ja asi keby sa ozval uz je u mna doma ale nezavolal takze nic sa nekona a zatial len nad tym uvazujem predsa len... budem vdacny za kazdu trefnu radu poznamku naco davat bacha a vase dojmy!

DAKUJEM VELMI PEKNE CHLAPY! :!: :!:

eld
Auto: F07, F25
Kraj: Trenčiansky

Re: E46 LPG

Streda, 3. Decembra 2014, 07:56

zadne okno nefunguje na 99% kvoli mechanickej zavade - stahovacka okna - a nie kvoli elektronike. Toto je bezna chyba u BMW hlavne E46.

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Streda, 3. Decembra 2014, 08:40

výbava individual :smile:
Rádio preč =P~ . Okno mechanická závada. Trúba asi kontakt. Motorizáciu nejdem komentovať, lebo takú nemá nech sa vyjadria fundovaní. Ale keď som pred pár rokmi poškuloval po tejto motorizácii a zhodou okolnosti na plyn tak som bol odhovorený.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

artsvk
Autor témy

Streda, 3. Decembra 2014, 16:58

takýe zatiaľ ste mi pomohli s tým že nemám si robiť starosti z toho okna a klaksónu, to som rád keďže je to opraviteľné ale stále neviem oplati sa pomer cena/ to čo auto ponúka? hej no prečítal som si pár diskusií k týmto motorom a raz tak a druhý raz tak takže preto neviem ako na tomto je tato motorizacia....

btw ohladom zadokolky, chodim lyzovat pocas zimy naozaj casto tak 10x do mesiaca taká demänová/štrbské to vylezie?? prípadne nejaka rača...

Ďakujem chlapy!! :roll: :!: :!:

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 3. Decembra 2014, 20:55

To auto bude mat viac zavad (nez majitel spomenul) - napr. vidiet ze je problem s airbagom spolujazdca (rozsvietena kontrolka na palubovke).

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Decembra 2014, 22:51

auto111 napísal:
To auto bude mat viac zavad (nez majitel spomenul) - napr. vidiet ze je problem s airbagom spolujazdca (rozsvietena kontrolka na palubovke).

ako si prisiel na to ze je to problem u spolujazdca??
podla mna je v prdeli slimak, kedze nejde ani truba...a logicky tym padom nepojde ani airbag

PetoK

Streda, 3. Decembra 2014, 22:55

Uz z foto je auto dost opotrebovane.. Tie cinske lampy tiez pridavaju na serioznosti... [-X

Najdi si nieco lepsie, toto neni moc dobry motor.

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 00:04

PeqpeK napísal:
ako si prisiel na to ze je to problem u spolujazdca??
podla mna je v prdeli slimak, kedze nejde ani truba...a logicky tym padom nepojde ani airbag

Lebo je to casta zavada E46 (napr. poskodena zatazova podlozka v spolujazdcovom sedadle).

artsvk
Autor témy

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 01:23

PetoK napísal:
Uz z foto je auto dost opotrebovane.. Tie cinske lampy tiez pridavaju na serioznosti... [-X

Najdi si nieco lepsie, toto neni moc dobry motor.

ano ano suhlasim to iste som si vsimol aj ja len som to hore nespomenul ako minusy... lenze problem je ten ze ziadnu e46(aka sa paci mne) zachovalu s ako takou vybavou aom nenasiel... a tato bola naozaj k tomu najblyzsie... a ako 7000 za pomaly 15rocne auto nedam
:cry: :cry: takze neviem no ...

dakujem za upozornenie troska ma prebralo

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 15:00

auto111 napísal:

Lebo je to casta zavada E46 (napr. poskodena zatazova podlozka v spolujazdcovom sedadle).

ja len ze si to tak velmi isto napisal ako keby ta kontrolka priamo znamenala spolujazdcov snimac ;) ...pritom uplne jasna indikacia slimaku ;)

PetoK

Štvrtok, 4. Decembra 2014, 16:12

Neries, tu je kazdy druhy odbornik... pritom v praxi su casto uplne nuly. Velmi dobre to poznam. :wink:

januar
Auto: e90 320i

Streda, 10. Decembra 2014, 19:30

jedine diagnostika povie ci to je slimak alebo decka pod sedadlom. Dalej ja mam N42 ale 1.8 motor. Co sa tyka narocnosti je to od kusu. Niekto na neho nadava a niekto si ho pochvaluje. Ak chces auto aby malo vykon ale aby ta to nezozralo tak je tento motor dobra volba ale. Ak chces tento motor tak davaj pozor. Je to motor, ktori ma vanos s valvetronicom. A ak sa ty pokazi tato jednotka tak si priprav min. 300€. Na tvojom mieste by som to dal na PC a nechal si vycitat vsetky chyby, ktore tam boli kedysi nacitate a potom vymazane. Co sa tyka LPG. Ja mam spotrebu okolo 8l na 100km. Skus sa ho opytat kedy tam bolo namontovane a kolko ma najazdene, lebo kazdych 20t.km sa musi menit filter pre plyn. Vyskusaj ako sa motor chova, kej je studeny a ked je teply a ci nahodou az velmi nehrkoce kvôli napinaku.

banned

Piatok, 12. Decembra 2014, 21:10

PetoK napísal:
Neries, tu je kazdy druhy odbornik... pritom v praxi su casto uplne nuly. Velmi dobre to poznam. :wink:
Petko, hlavne ty si v kazdom topicu ohladom auta najebany a napises, nejaku trefnu poznamku, ze z fotiek vidno, ze je stocene, opotrebovane a podobne picoviny, auto si na zivo nevidel a z fotky povies aj hrubku laku, takych je tu na fore plny kokot s prepacenim, len niekto vie byt aj objektivny, nie jak ty, co som cital, vsetky auta su tu napicu, ktore sem niekto da... :thumbup:
banned... ...connecting people :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných