... všetko o BMW ...
michall_31 napísal:Nazdar klubaci prepacte ze zakladam novu temu ak sa to niekde riesilo tak prosim hodte mi link , problem je ze som dal menit olej v automate aj z tou olejovou vanou vsetko bolo dobre az do dnesneho rana pohnem sa z autom a pod autom flak take 2kvapky otvorim kufor svietim a spodny plast je zateceny teraz som bol u kamosa a dal dole plasty viete mi poradit kadial by to mohlo tiect ??vana je dotiahnuta vypustak tiez nabehal som od vymeny oleja asi 15tisic a bez problemu za kazdu radu dakujem auto mam e60 530d 160kw rv2004
michall_31 napísal:Fuuuuu tak toto vam nepoviem mna len sere to ze keby to bolo zle tecie to hned a nie po 15tisicoch km nie ?? Dobre to je jedna vec nevieme ako to je dotahnute ci podla nejakeho postupu ci len tak za radom .... mate niekto nejaky napad co teraz stym ??
michall_31 napísal:Ahojte ozivujem starsiu temu cize k automatu bolo zle zalozene tesnenie to je vyriesene ale vraj olej v automate je zacerneny a vraj su pridrete lamely moze to byt ???popripade ak mal niekto skusenost ako sa vtedy auto sprava ked ma taky problem ???lebo ja som nic divne nezbadal i ma chce mechanik len oviat ??
michall_31 napísal:Tesnenie bolo vraj zle opravil to teda tak ze dal celu vanu na reklamaciu lebo tesnenie sa asi neda kupit samotne cize nova vana