... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

pouk69
Autor témy
Auto: BMW e87 130i
Kraj: Nitriansky

Bzucanie/brucanie pri nizsich otackach

Streda, 12. Novembra 2014, 22:26

Caute, mam 325i a pocujem na volnobehu a pri rozbiehani sa v nizkych otackach take bzucanie. Myslel som, ze to je nejaka kladka alebo co. V servise mi nevedeli poradit (alebo sa im nechcelo...). Nezavisi to od toho, ci sa auto hybe, skor od pridania plynu. Myslel som aj, ze je to servo, ale nie je :)
Co by to mohlo byt? Ziadne ine prejavy to nema, ale chcel by som to mat tip-top.

dikes

lukas111
Auto: E60 525i
Kraj: Banskobystrický

Re: Bzucanie/brucanie pri nizsich otackach

Nedeľa, 16. Novembra 2014, 23:11

toto robi aj mne ....ked sa rozbieham volaco tam "bzuci" a ked sa rozhybem tak to ide normalne...robi to len pri nizkych otackach.....trapim sa stym uz dlho ale ani za boha neviem prist na to co moze pri rozbiehani "bzucat" a po rozbehnuti prestat ...a ked je zohriaty motor tak to as tak nerobi no pri studenom to riadne pocut....mam podozrenie na hardy spojku lebo to je podobny zvuk ako v https://www.youtube.com/watch?v=8cThEf_CEFM v 1:07 ked nou trasie akurat rychlejsie

Užívateľov profilový obrázok
epi
Auto: e46 FL
Kraj: Nitriansky

Re: Bzucanie/brucanie pri nizsich otackach

Nedeľa, 30. Novembra 2014, 20:27

mne zase nieco huci/vibruje presne pri 2200otackach, zaradenej rychlosti a bez plynu....minimalny pokles alebo narast otacok toto vibrovanie eliminuje....niekto rady?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných