... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
squalo napísal:takže rachot robila remenica na kluke, časť čo ide remene cez vodnú pumpu atd. problém vyriešený
dakujem za pomoc a tipy
rosta636 napísal:Trochu mě to popiš.Já jsem řemenici dole ještě nikdy neměl.jen vidím ,že je to tam omlácený u těch zobáčků. A jak jsi to vyřešil,že jsi jí vyměnil.Žádnej učenej z nebe nespadl ,tak se ptám?
Peters2 napísal:to vyzera ze sa ti ta nieco rozsypalo... ako keby lozisko, cize niektora kladka?
squalo napísal:kladky sú ok, to som kontroloval keď som menil servo, jediná vec že remenica na kľuke kde je remeň čo pohana všetko mala vôľu v osi asi tak 1 mm ale neverím tomu že by to mohlo robiť taký rachot...
Sk1r3x napísal:no to je riadny rachot , ale toto hlavná remenica nebude , tá má uplne iný zvuk a nezačne takto rachotiť zo dňa na deň , videl by som to na servo alebo vodnú pumpu, ale aj vodná aj servo majú zase iný zvuk keď sú rosypané, je možné, že to robí napínak reťaze, tým , že točíš volantom ešte znížiž otáčky a znížiš aj tlak oleja o málinko a možno ti len podfukuje vstrek