... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

tpinki
Autor témy

Display na pristrojovke

Piatok, 11. Apríla 2008, 22:06

Na E36 mi svieti len polovica z cisiel o pocte km. Ak pritlacim na vynulovanie km ,tak sa niekedy stane ze sa na chvilu rozsvieti. Mal to niekto rozobrate , aby som tam este viac nepokazil?

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 11. Apríla 2008, 22:40

na e34 sa mi stavalo ze mi svietila len polovica pristrojovky.. chcelo to jednu dobre mierenu ranu pastou po vrchu pristrojovky, ale to asi nebude tvoj pripad :wink: za pokus nic nedas :lol: :lol: :lol:
.

lajooriginal

Re: Display na pristrojovke

Sobota, 12. Apríla 2008, 18:24

tpinki napísal:
Na E36 mi svieti len polovica z cisiel o pocte km. Ak pritlacim na vynulovanie km ,tak sa niekedy stane ze sa na chvilu rozsvieti. Mal to niekto rozobrate , aby som tam este viac nepokazil?

dones pristrojovku alebo cele auto a kukneme sa na to...

tpinki
Autor témy

Piatok, 13. Júna 2008, 17:17

A da sa to nejako opravit , lebo niekedy sa stane ,ze sa to rozsvieti cele. Mal som aj vybratu pristrojovku ,skusal som kontakty na konektoroch, ale nic. A neviem ci sa to da rozobrat.

lajooriginal

Nedeľa, 15. Júna 2008, 17:24

tpinki napísal:
A da sa to nejako opravit , lebo niekedy sa stane ,ze sa to rozsvieti cele. Mal som aj vybratu pristrojovku ,skusal som kontakty na konektoroch, ale nic. A neviem ci sa to da rozobrat.

dones,opravime 8)

mato471
Auto: BMW 323i
Kraj: Žilinský

rada

Nedeľa, 15. Júna 2008, 20:50

čaw. ja ma 323i a mne to robý tiež ale ja som hu mal vonku a zistil som že tam mám druhom ( modrom) konektore zlý kontakt, tak som napružil konektory na nom. Ak ti mám poradiť tak si skontroluj konektory na palubovke či sú dobre napajkované, prinajhoršiom ich prepajkuj. A dá sa aj celá rozobrať neni na tom nič tažke

tpinki
Autor témy

Pondelok, 16. Júna 2008, 08:06

diky za radu ,nieco vyskusam

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Júna 2008, 08:28

na E36 sa da displej uplne demontovat, nie je tam ohybny plastovy kabel ako ho poznas z reklamy (a z E39 s pixelfehlermi)
ale je tam gumovy pasik s vodicmi, takze vybrat, streknut cisticom brzd vsetky casti, nahodit s5, pliesok ohnut tak aby bol dobre pritlaceny
a potom to musi chodit.. (iba zeby nie, ale ta moznost tu je vzdy, s nou netreba ratat)..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

tpinki
Autor témy

Streda, 18. Júna 2008, 12:01

Zistil som ,ze to robi ten jeden konektor co ide do pristrojovky. Troska som ju povytiahol a skusil pohybat dratikmy a rozsvietilo sa to. Ale potom znovu len polovica svietila. je tam asi zly kontakt.

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Streda, 18. Júna 2008, 12:56

tpinki napísal:
Zistil som ,ze to robi ten jeden konektor co ide do pristrojovky. Troska som ju povytiahol a skusil pohybat dratikmy a rozsvietilo sa to. Ale potom znovu len polovica svietila. je tam asi zly kontakt.

potom bude skor prasknuty cin okolo pinu v konektori.. treba skusit preletovat ako pisal mato471..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní