... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Peppo napísal:ja mam v e92 automat ktory si pamata sposob jazdy - ked jazdim "na spotrebu" tak sa moc neda vytocit a podradi iba ked je to fakt nutne, ale pokial s nim dam par sprintov tak podraduje aj tam kde by predtym nepodradil a toci vyssie otacky - bavime sa samozrejme o klasickom rezime D... s DSku to nemam odskusane - tak sa jedine meni reakcia plynoveho pedalu a brzdy a rychlejsi narast vykonu a lepsie reakcie...
array napísal:nazdarek,
chcem sa opytat ci aj v trojke su automaty tzv. inteligentne, ze maju akusi pamat, kde registruju sposob jazdy.
ked som si pozeral videa na youtube ako zrychluju 323, tak som bol celkom prekvapeny. ked som to predvcrom skusal ja tak som az taky uchvateny z toho nebol. nebolo to zle, ale nevysela mi sanka.
Maco bawo napísal:ano je adaptívny,
ja mám 323 coupé 96, automat, ako jazdíš tak kvaltí, v ekonomickom režime je to viac cítiť, v s režime/sport/ točí 6200 otáčok, ale aj tam si to regulujuje, aj keď mennej ochotne ako ekonomickom režime, zimný režim som ešte neskúšal.
Maco bawo napísal:možné to je, to radenie v športovom režime záleží aj na tipe motora,
ja mám slabší 6v 323, 170ps, aký máš ty???
Maco bawo napísal:myslím, že čiastočne adaptívna je, prsipôsobuje štýlu jazdy, mal som automat v megane 96, 1,6benzín a to bol doslova blbý automat, nech som robil čokoľvek kvaltil viac-menej rovnako.![]()
![]()
... do akej miery je automat adaptívny v e46, neviem, lebo som nejazdil a nemal možnosť porovnávať.