... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Re: nakup nonBMW auta

Piatok, 31. Októbra 2014, 15:18

brano926 napísal:
mas problem dat 8 tisic zene na auto a chces kupovat pre seba X5? radsej jej kupis "auto" za 500 slovom päťsto Eur? stastna to zena #-o

Tak mozno rata s tym, ze to auto po jej zene uz pojde do srotu, tak naco by jej kupoval drahsie? Predsa len, ak to bude jej prve auto, tak sa musi s nim trosku otukat, a to doslovne :D Aj ona potom nebude mat slzy zbytocne, ze joj skrabla som. V podvedomi bude vediet, ze to auto je na desctruction derby, o jeden faktor strachu menej.
Obrázok

brano926
Kraj: Nitriansky

Piatok, 31. Októbra 2014, 15:24

to nie je dovod kupovat jej hrdzavu plechovku ... uprimne, v tom aute by som sa bal ju pustit na cesty. v dnesnej dobe, ked sa po cestach prehana viac SUV ako normalnych aut o to viac. kedze na slovensku je to, zial, normalne, ze rozpocet je obmedzeny, by som naozaj radsej ja isiel do felicie a zene kupil aspon trosku modernejsie auto, ktore uz posadku ochrani ako tak. radsej, ako si potom vycitat, ze v 40 kilometrovej rychlosti bola ta plechovka za par supiek smrtelna. nechcem nic privolavat samozrejme, ale skor by som myslel na toto, ako ze mi zena skrabne auto

Bengalll
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

Piatok, 31. Októbra 2014, 16:42

Ja som tiež rozmýšlal nad nejakou Mrcinou pre ženu, ešte bude mať len skúšky v autoškole, chcel som nech sa naučí, doma mám dokonca feldu čo mám na stavebniny a tak ale bez serva a nechce to ani vidieť :D , ale sú to fakt za tie vraky vyhodené prachy, kúpil som Octavku2 s DSG zaplatil havaríjnu poistku a nech sa robí čo sa má. Keď to bude už moc doškrabané a dobúchané zaplatim spoluúčasť prelakuje sa a hotovo...

Ja si kúpim nejakú fajnovú e39 sedan najlepšie 540i pre radosť a jebem na to...Keď nebudem mať na benzín pôjdem na koktávke za 5L nafty :mrgreen:

Ženy sú väčšnou opatrné a robia len parkoviskové škrkance, no keď najebú chlapi tak to už stojí väčšinou za to :D
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

EBOLA
Autor témy
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Novembra 2014, 08:13

madxface pise spravne. kupujem jej auto na rozjebanie. ci trafi obrubnik ked bude vychadzat z parkoviska tesca alebo tukne branicku atd. to auto pojde do srotu za 33e a hotovo. mimo mesto pojde na mojom pod mojim dozorom. mat mrte prachov tak jej kupim lepsie.

ked som bol mlady a pekny tak som sa ucil na 120tke. ziadne bagy, ziadne abs, ziadny posilovac. jej na presun 200m do lidla alebo 5 km cez mesto k svokrovcom musi stacit. nebudem trpnut ci nepride s prevalenym blatnikom. ked bude mat za sebou prvych 10000 tak jej auto si da randevu s lysom a dostane normalne :thumbup:
ma vodicak 2,5 roka a soferovala 5x aj to iba pri mne ked som ju donutil. je mozne aby mal niekto az taky odpor k soferovaniu? hlavne, ze si vie vybrat topanky za 70e po hodine ](*,)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Novembra 2014, 09:36

:mrgreen:
moj najlepsi zazitok je ked sa moja nasrala sama na seba lebo nevedela zaparkovat cuvanim rovno na uplne prazdnom parkovisku...nasrala sa a nechala auto krizom ze nech si ho tam dam sam :mrgreen:

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 5. Novembra 2014, 09:38

ice.blade napísal:
tusim niesom sam komu nechce polovicka soferovat :-D

Moja tiez ne, jedine tak na sedme usek ktory pozna, ale do mesta s nou nerada chodi. A potom ja musim taxiky volat ked niekde pijem, namiesto toho aby ona na mna do tretej rana cakala s klucami v ruke [-(

EBOLA
Autor témy

Streda, 5. Novembra 2014, 14:01

takze viete o com hovorim... a takej zene mam dat do ruk auto za 8k? ved jej staci vediet aku ma farbu. minule nasadla skoro do e60 (cize nevedela ali len tour odlisit) :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 5. Novembra 2014, 14:17

EBOLA napísal:
takze viete o com hovorim... a takej zene mam dat do ruk auto za 8k? ved jej staci vediet aku ma farbu. minule nasadla skoro do e60 (cize nevedela ali len tour odlisit) :mrgreen:

tak to nebolo preto, ze by nevedela odlisit..len ti chcela ujst za niecim lepsim :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

EBOLA
Autor témy

Streda, 5. Novembra 2014, 14:23

esteze si tam nestal ty na tej lepenke :mrgreen:

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Novembra 2014, 09:55

Osobne ti mozem pradit Almeru 96ku ci take daco. Perfektne auto. 1,4ka ide velmi pekne, mala spotreba, nulove naklady (3litre oleja) velmi spolahlive. Musis dobre kuknut vacsinou su hrdzave ale nic lepsie nenajdes.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

nrtm
Auto: firemne
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 13. Novembra 2014, 21:37

Tak s tymi polovickami je u mna inak. Moju polovicku mozem posadit aj do 815ky, a pojde s tym a bude sa tesit ako male decko. Po autoskole, kde mala moderne auto presedlala do S 120 rocnik 1977 a to bola skola. Od vtedy sme vystriedali viacej aut, ani s jednym nemala problem, Momentalne jazdi na akoze mojej e39 530i, a vytesuje sa ked robi odpichy na krizovatkach, a sleduje frajirkov v zrkadle. Plus na jej mene je Chrysler Voyager, a ten zacuva na privy pokus vsade. A ja musim jazdit na firemnej yariske. A s odvozom po nejakej oslave non problem.

dedo1
Auto: Holup na masle

Pondelok, 17. Novembra 2014, 17:21

Filip, ja som mojej milej kupil bravo 1.2i a je to. Servo je tam silne ako kurva, ma to aj nejake airbagy, aj ked na nejaku serioznu buracku to samozrejme nie je, ale vzdy lepsie ako Felda. A hlavne sa to nejebe, a vsetko na to stoji 3.50. A kupis slusne do 1000oci
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných