auto111 napísal:
Si dovolim nesuhlasit. Okrem toho ze tento nazor vyvracias aj ty sam (skusenost s nebezpecnymi Wanli/Infinity pneu) aka stara a opotrebovana by musela byt znackova pneu aby robila to co popisujes u Wanli/Infinity a spol. ?
Ano, s casti suhlasim ale neviem no z nankangami nemam ziadnu negativnu skusenost okrem toho ze su hlucnejsie. Zo znackami ako wanli su brutalne tvrde strasne nakokot zmes horsie ako na lade. Urcite by som si to nekupil uz len kvoli svojej bezpecnosti. Ale zas na druhu stranu kazdy kto tu nieco ine tvrdit napriklad na tie nankangy to tu tvrdi len kvoli tomu ze to nejazdil len predsudky lebo nieco vycital na forach.
Mal som letne pzera asi 4rocne dezen mali okolo 5mm co som dostal k diskom a za mokra aj celkovo brzdna draha boli horsie ako 2r 6mm nankangy. V tedy som si povedal ze to mozem osrat a radsej kupim nove nankangy ktore uz maju normalnu zmes. Ako hovorim, radsej kupim nove nankangy za tu istu cenu ako stare priemovky v polke zivotnosti. Tiez som bol nazoru ako ty a petok az pokym som tie nankangy nevyskusal a popravde mam z tych zimnych strach aj ked mam 3rocne goodyear 215/50 r17 dezen okolo 6mm a uz minulu zimu to bolo fakt o hubu hlavne pri brzdeni dazdi a o snehu ani nehovorim...
Ano,gumy ako wanli,spominane infiniti,ling long,nexen by som na auto neobul uz kvoli spominanej super tvrdej zmesy. Neviem no,tie nankangy sa zda sa ostatnym cinanom vymikaju a kto to naozaj jazdil mi da v tomto urcite za pravdu. Samozrejme nove priemovky su nove priemovky a v tomto su hociake cinske gumy horsie a 90% priam nebezpecnych. Hovoril som len o tom ze urcite je lacnejsia guma lepsia ako 3-4 rocne premiovky z polkou dezenu. Nie o tom ze nova cina je lepsia ako premiovka....