jararak napísal:cpt obvious - myslim, ze na tom nieco bude, ale podlozil by som to inou teoriou
ak si niekto kupi auto z psychologickej hladiny do 10-2t, vecsinou su to jeho posledne prachy ktore na moze pouzit. Jeho jazda bude preto extremne defenzivna, pretoze to auto ho stoji najblizsie 3-6 rokov zivota (podla toho ci si to zobral na tretiny, stvrtiny alebo ako "vyhodne"). Ma vyratane, kolko euro moze mesacne prejazdit cestou do a z prace, popripade cestou chytne lidl/kaufland/tesco. Jazdy tu istu cestu den co den, mimo tuto cestu je vecsinou strateny a radsej sa nou ani nevida. Ak by na nej zmenili znacku, napriklad vymenili stopku za daj prednost, on tam bude stat tak ci tak. Ina cesta je pre neho tabu a ak uz naozaj musi ist niekam inam, potom je tyzden na praskoch.
Takychto ludi poznam nie jedneho alebo dvoch a urcite to vidis aj sam na cestach kto robi najviac pruserov hned po sluzobnych TDIckach.
jararak, ja s tebou plne suhlasim, len mi je jasne, preco si vsetci robia akurat tak picu z bmw klubu. Vsetci su tu namachrovani so silnymi recami a pritom su asi tak vyznamni svojimi schopnostami, skusenostami asi ako cerstve hovno v trave.
...btw hoci si obcas Pess88 obcas robi zo vsetkych prdel o tom ako tu maju frajeri auta cez provident pozicku, obcas trafi klinec po hlave a naozaj by som dal ruku do ohna, ze dost velka cast osadenstva jazdi od vyplaty do vyplaty a v pripade poruchy skriabu drobne po vsetkych kutoch aby to auto nejako spojazdnili.
Ruku na srdce, kolko ludi tu ma auto aspon v hodnote maleho peugeota 208?
...dal by som ruku do ohna za to ze z 19932 clenov je asi 19500 spadajucich do kategorie snivajte s nami o tom aby videli pokope na stole nejakych 15k EUR
case in point: moja zena chcela male zabavne auto, nechcela bmw 1, lebo sa jej nepaci (skoda

) vyskusala vsetkych prckov a nakoniec si kupila zrovna tu 208. Poviem ti, zabavna motokara, vybava ctrl + A cenovka niekde, pri ktorej sa tu klubakom zastavuje dych , ze je to privela na LCI e60 a je vysmiata.
Prosto ludia jazdia ako keketi a nezalezi na ktorej znacke. Akurat sa daju mierne vseobecne rozlisit, ze mainstream zvycajne byva problem v nevyjazdenosti a nepozornosti, "premia" je speci kategoria, kde vacsina ludi jazdi ako chuji.