... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

horomin
Autor témy
Auto: bmw 318d E91
Kraj: Košický

nefunkčny panel ovladania okien

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 17:46

mam taky problem, ze od kedy som kupil auto tak mi nejde na šoferovej strane spuštanie okien, iba ovladanie spatnych zrkadiel.
rozobral som cely ten panel a ten plošak bol dosť zhoretý. objednal som si použivaný na E90 vyzera tak isto ale nefunguje na nom nič, ked ho zapojim tak sa iba šoferov spatak spusti dole a nič ine sa neda robiť. treba ten novy panel nakodovať alebo ako by som mal dalej postupovať. dakujem
Prílohy
IMG_0575.JPG
IMG_0574.JPG

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d

Re: nefunkčny panel ovladania okien

Nedeľa, 2. Novembra 2014, 19:53

Vyzera to skor na skrat v kabelazi ako skolabovanie neakej suciastky. Usudzujem to podla druheho obrazka ako je to vypalene. Tak ci tak by som skontroloval kabelaz dveri, tu prechodku do stlpika hlavne.

Ako na to pozeram, tak to vyzera tak ze ovladanie spetakov je primitivne, nema to vsebe ziadnu elektroniku, iba spinace, elektorinka bude inde v aute. A je oddelene a s oknami nema nic spolocne. Ale okna tie uz elektroniku maju a celkom zlozitu, kludne v nich moze byt aj RJ ktora sa da diagnostikovat.

Prezriet kabelaz, diagnostika by tiez pomohla, a mozno aj ten novy panel skusit v inom aute by pomohlo.

horomin
Autor témy
Auto: bmw 318d E91

Re: nefunkčny panel ovladania okien

Utorok, 4. Novembra 2014, 18:23

dam to asi kôr nejaku elektrikarovi nech sa mi na to pozrie, do elektriky velmi nevidim. daval som na diagnostiku este davnejsie a nič neukazalo , iba sporadicke chyby

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní