... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk

poprípade,som nenašiel ešte takú tému v návodoch a manuáloch tak sa možno aj ujme.Na youtube je kopu videjkoch to tu nemusíte davat,natoľko som chytrí,chcem vedieť vaše odporúčania a vychytavky ohľadne bbs.
  poprípade,som nenašiel ešte takú tému v návodoch a manuáloch tak sa možno aj ujme.Na youtube je kopu videjkoch to tu nemusíte davat,natoľko som chytrí,chcem vedieť vaše odporúčania a vychytavky ohľadne bbs. 

Vizgirligi napísal:nakoľko si chytrÝ tak ti môžem poradiť že žiadny silikon (wtf!?) a moment dotiahnutia totych šrubkoch vygoogliš tak isto lahko ako si vygooglil vydeá na youtube.. ja som použil na doťahovanie obyčajnú račňu s momentom čo to kurva dá ..najviac sa zapotíš pri vyberaní šrubkoch z limcov.. hotove vybavene
 na jednom videjku tam tlacil cierny silikon...preto je to pre mna otazkou...
 na jednom videjku tam tlacil cierny silikon...preto je to pre mna otazkou... 

ale pneu nie je lepsie dat dole,koli doleštenie toho limca?
 ale pneu nie je lepsie dat dole,koli doleštenie toho limca? 

Vizgirligi napísal:Ja som nevyzuval a nebol problem.. dokonca si myslim ze o to lepsie ze vacsiu vahu ma disk a lepsie sa s nim manipuluje lebo ti neuteka po zemi ked nanho tlacis vrtackou .. chapes co myslim
 asi tak,ale mam na tom 205tky tak ze este trosku toho vnutorneho limca je vidno,tak ze asi pojdem klasickou cestou....
 asi tak,ale mam na tom 205tky tak ze este trosku toho vnutorneho limca je vidno,tak ze asi pojdem klasickou cestou.... 

super hodila by sa aj mne pomoc pri rozoberani BBS rk2... aky kluc alebo nieco je na to ?
  super hodila by sa aj mne pomoc pri rozoberani BBS rk2... aky kluc alebo nieco je na to ?  

skuste dačo navrhnúť,stojím pri tom v garazj tak honem :)))
 skuste dačo navrhnúť,stojím pri tom v garazj tak honem :)))