... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

lacike-60
Autor témy
Auto: bmw e60
Kraj: Košický

Re: xenony

Štvrtok, 30. Októbra 2014, 23:14

dakujem za informacie :-) ale ja som len chcel vediet ci mi neodfajci niejaku riadiacku alebo niejaku elektroniku v aute..samozrejme viem ze musim mat ostrekovace nastavovanie svetiel atd...aj to beriemze to nebude svietit tak jak by malo preto uvazujem nad kupov svietiel priamo zo xenonom... ale aspon by som chcel vykusat to tam dat jak to bude svietit a ci mi budu odblikavat :-D a k tomu ze nove auta maju perfwktne xenony no neviem jazdil som na novom mercedese a kazdy druhy mi blikal a tak isto aj mna vela novych aut osvetluju

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 31. Októbra 2014, 00:29

lacike-60 napísal:
dakujem za informacie :-) ale ja som len chcel vediet ci mi neodfajci niejaku riadiacku alebo niejaku elektroniku v aute..samozrejme viem ze musim mat ostrekovace nastavovanie svetiel atd...aj to beriemze to nebude svietit tak jak by malo preto uvazujem nad kupov svietiel priamo zo xenonom... ale aspon by som chcel vykusat to tam dat jak to bude svietit a ci mi budu odblikavat :-D a k tomu ze nove auta maju perfwktne xenony no neviem jazdil som na novom mercedese a kazdy druhy mi blikal a tak isto aj mna vela novych aut osvetluju

kludne s tym jazdi. Budes urcite zaujimavy frajer.
Mne sa raz stalo ze ma prave takyto idiot osvetlil s takouto picovinou co sa chystas spravit ty a prave po ceste v mojom smere isiel cyklista, ktory bol neosvetleny. Zbadalo som ho az ked bol na mojej urovni a presiel som okolo neho asi 2cm, lebo som ho nevidel samozrejme. Kludne som ho mohol prevalcovat a zabit, potom keby sa ma niekto pytal preco som ho nevidel, povedal by som ze prave kvoli takemu kokotovi, ktory si do svetiel najebe nejaky kokotinu.
Myslis ze preco je povinne mat automaticku regulaciu sklonu a ostrekovace skiel ak mas xenony? Nie je to len zo srandy, ale ma to svoj vyznam. Prave preto ze to svetlo vie oslepit ovela viac ako obycajna h7. O nespravnych sosovkach ani nehovorim......
Takze ti chcem vysvetlit ze najebat do svetiel hocico a potom si z toho robit srandu ci ti bude alebo nebude niekto vyblikovat - to je parada. Neber to osobne ani v zlom, ale si primitiv. Taketo demencie by som z toho fora ihned zmazal a dal ban. Nepatri to tu. Najdi si radsej nejake forum tuzerov a tam sa rad ohladne toho, ako niekoho ineho ohrozovat alebo obmedzovat. Alebo skus na bazosi ci niekto nepredava stary kolotoc s drakmi alebo labutami a tam si najeb tie svoje vybojky na labut a voz sa cely den.

caknakist
Auto: E38
Kraj: Zahraničie

Piatok, 31. Októbra 2014, 01:14

AMEN :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 31. Októbra 2014, 08:52

lacike-60 napísal:

Nevymyslaj si blbosti a netrep.
Urcite ti kazdy druhy blikal, ked si jazdil na novom MEdvedovi. Mozno tak, lebo niekde merali. Stretol som uz 100x novych medvedov, co mali xenony a ziaden ma nijako neoslepoval.
To, co sa chystas urobit ty [to bastlenie ziaroviek] je picovina. Naviac nelegalna a v mnohych pripadoch aj nebezpecna picovina, tak kolko krat to chces este pocut?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 31. Októbra 2014, 09:18

neviem, ci v novych medvedoch nastavuju svetla aby oslnovali, ale silno o tom pochybujem. mam 15 rocnu "kraksnu" a mama sa ma pytala ci vobec nieco vidim lebo mi svetla vyzeraju ako vreckove lampicky ked ide oproti mne.... ak vedeli xenony nastavit vtedy tak snad aj teraz.

a co sa tyka systemu pokus omyl, tak chod s autom dakde k lomu, cupni si na 2-3s pred auto aby si bol na urovni svetiel a nasledne sa otoc k zrazu a skus zastavit na okraji. takto by sa citili vodici ktorych by si oslepil napriklad pri prejazde zakrutou ked budes mat v kufri 60kg materialu a vzadu 2 dospelych ludi!

lacike-60
Autor témy

Utorok, 4. Novembra 2014, 23:39

dakujem pani za inteligentne odpovede :-D a jediny dementi ste vy pretoze ja som pisal slusne a vy ste ma hned zacali urazat :-D takze diki moc :-D aj ked vas nazor na mna ma nezaujima :-D ja som chcel vediet totiz nieco ine :-D ale vidim ze na fore sa stale pise z cesty takze asi ste vy co by ste mali ist si vypisovat napriklad na pokec a vytvorte si miestnost rozpravkari :-D malo co na fore su skutocny profici co vedia jednoducho vysvetlit pre a proti danej temy a skutocne poradit :-D a mozte ma hejtovat dalej aky som kokot :-D

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Streda, 5. Novembra 2014, 01:09

lacike-60 napísal:
dakujem pani za inteligentne odpovede :-D a jediny dementi ste vy pretoze ja som pisal slusne a vy ste ma hned zacali urazat :-D takze diki moc :-D aj ked vas nazor na mna ma nezaujima :-D ja som chcel vediet totiz nieco ine :-D ale vidim ze na fore sa stale pise z cesty takze asi ste vy co by ste mali ist si vypisovat napriklad na pokec a vytvorte si miestnost rozpravkari :-D malo co na fore su skutocny profici co vedia jednoducho vysvetlit pre a proti danej temy a skutocne poradit :-D a mozte ma hejtovat dalej aky som kokot :-D

Vies co? vyzera to tak, ze jediny inteligent v tejto debate budes asi ty.
Ak ta nezaujima nas nazor, najaku picu to vlastne otravuje sa vypisujes?????
Bolo ti jasne vysvetlene, a od ludi co su pred tebou v tychto veciach o stovky mile napred viac zbehli, ako sa veci maju. Co este k tomu potrebujes?
Ked tychto ludi (nas) nazyvas dementami, tak ty si uz len asi jednobunkovy organizmus reagujuci na svetlo.
Proste tu nepis... nepatris tu!!!

lacike-60
Autor témy

Streda, 5. Novembra 2014, 06:35

:-D :-D :-D :-D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 5. Novembra 2014, 07:45

](*,) ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní