Ahojte,
Netvrdim ze nizsie uvedene je najlepsie riesenie - skor by som chcel otvorit vecnu diskusiu
ako vsetci vieme, registracna dan (zalozena na pocte kW) posunula dovoz starsich silnejsich aut do roviny "dost drahe"
Premyslal som nad sposobom ako by sa tomu poplatku dalo legalne vyhnut a napadla mi alternativa, konkretne zalozit si v zahranici (v krajine odkial chcem auto doviezt) najprv spolocnost (obdobu nasej s.r.o.) a auto v zahranici kupit, (v mojom pripade nasledne aj prerobit na LPG) a prihlasit na vlastnu firmu zalozenu mnou, v krajine kde som auto kupil (A/CZ/PL/HU).
Nasledne by mal clovek pasivnu firmu ktora nemusi vykonavat ziadnu cinnost a na SVK by proste jazdil so zahranicnymi EVC.
Moja otazka - urobil to uz z vas niekto? AK ano ake su mozne uskalia?
Samozrejme zlozenie firmy tiez neco stoji (v zavislosti od krajiny) a nasledne clovek usi kazdy rok robit danove priznanie. Na to mam ale uctovnika ktory to zvlada takze to by problem nebol.
Napada mi este ze STK a EK sa kazde dva roky bude musiet riesit v zahranici, ale ked to clovek spoji s nejakym vyletom tak okrem nemecka, to nemusi byt az taka katastrofa.
Skusili ste to uz niekto?
Moze to byt podla vas vyhodne ci ani nie?