... všetko o BMW ...
RobertoKE napísal:Dobrý deň, mám ponuku kúpiť E91 lenže má svetlý interiér. Veľa ľudí mi vravelo že dosť často na to budem nadávať že sa to velmi špiní. Máte s tým niekto skúsenosti ? Ako často tepujete sedačky, vidno na tom fakt každý fliačik ? Ďakujem
PeqpeK napísal:osobne som sice svetly interier nikdy nemal, ale otec ho v aute ma a pouziva ho na pracu, teda casto do neho sada a pouziva ho zaspineny v monterkach
problemom su iba miesta, kde sa dotykas rukami, ostatne v jeho pripade v pohode, samozrejme, ze 1-2x do roka sa auto tepuje
RobertoKE napísal:
a napríklad keď prší ? nezanecháva to fľaky ?
RobertoKE napísal:Dobrý deň, mám ponuku kúpiť E91 lenže má svetlý interiér. Veľa ľudí mi vravelo že dosť často na to budem nadávať že sa to velmi špiní. Máte s tým niekto skúsenosti ? Ako často tepujete sedačky, vidno na tom fakt každý fliačik ? Ďakujem
voMacK napísal:Zas nerobte z toho take strasidlo. Ja som v E91 mal takyto intros a nebol problem. Jedine flaky, co tam boli, tak tam ostali po povodnom majitelovi a tie zmizli, ked som to dal vytepovat.
PeqpeK napísal:presne tak, skor by som povedal, ze na tmavom latkovom interieri je vidno bordel ako na bledom....