... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
rasstinko napísal:nazdar patrees volal som asi do 3 servisov na slovensku pytaju palky okolo 1300 - 1600 za vymenu retaze nasiel som jednu firmu v prahe ktora robi tuto vymenu za 19000 ceskych co je asi 690 e pojdem to dat robit tam robi aj komplet repas motora po roztrhnuti retaze je to okolo 50 000 ceskych pozri jeho stranku volal som s snim robil asi 50 takychto motorov v anglicku http://www.rh-engines.cz
Marek-WAR napísal:Pánovi jsem psal byl ochotný komunikovat myslím si ze tomu rozumí.
badbat329 napísal:
tiez uz mam u rh-engines termin na vymenu retaze, ozvem sa po "operacii" ako dopadla.
mikem101 napísal:Netrpim stihomamom, i ked obcas sice pocujem aj trávu rásť ked sa to tyka mojho auta-ale neda mi neopytat sa, ci sa mam zacat zaoberat retazou v mojom sestvalci.
Nic nehuci, necvaka ani nechrci.
Mam sa obavat alebo mozem kludne spavat? Mam cca 194000km.
Diki.
route66 napísal:Znie to nejako takto?
lachym napísal:Ahojte, mne to presne takto znie, kde je konkretne problem? Vie ho niekto z BA opravit tak, aby som sa aj doplatil?
Vdaka.
IGLA003 napísal:caute,zaujmalo by ma od akeho roku je na tomto motore n47 vyriesena ta kluka nestastna a potom retaz,mal som teraz chvilu 320xd 6/2011 a retaz bola pocut a musela sa menit auto bolo ale chipnute a malo 160tis km...
IGOR napísal:nazdar chcem sa opytat mam e90 320d/163ps 2005 145tk a pri startovani a zhasnuti motora mi nieco tak ako keby piskne v motorovej casti... kladky a remene su po vymene neskor pridam aj video
mate niekto s tym skusenost?