Človek ešte nemá ani vodičák a už rozmýšľa nad inzerátmi áut, že možno raz jedno z nich bude jeho.
Jedno poobedie keď som len tak preklikávala stránky na internete mi priateľ ukázal inzerát na kúpu BMW e36 318i. Dlho ma prehovárať ani nemusel a už som na to auto bola namotaná. V ten deň sme našli ešte jeden podobný inzerát ale na tom sa nám nikto neozýval, tak bolo rozhodnuté. V pondelok sa ide do Nových Zámkov. Keďže v našej domácnosti iné auto ako bavorák byť nemôže, som nemala na výber

. 15. septembra som priateľa vytiahla ísť vlakom a to tiež asi druhý krát v jeho živote a len vďaka tomu, že sa ideme pozrieť na auto. Po príchode na stanicu sme ešte hodinu čakali na to moje, možno nové auto. Bolo by úplne jedno v akom stave to auto príde, priateľ bol rozhodnutý ho za každú cenu kúpiť. Do Bratislavy sa v ten deň muselo prísť autom. Odrazu pred nami zastavil bavorák, obhliadka trvala možno päť minút ani nie a bolo rozhodnuté. Domov sa ide autom. Keďže na aute bolo celkom dosť roboty, priateľ sa hneď do nejakých tých úprav pustil. Sám sa dobre vyzná v autách a veľa veci na ňom porobil on. Preňho to bola nová hračka a pre mňa moje nové auto, ktoré som si od prvej chvíle obľúbila aj s jeho malými nedostatkami. Auto už prešlo kontrolou u mechanika aj malými úpravami, neskôr sa išlo na STK a nakoniec na finále a tým bol prepis. Auto má konečne nové značky. Keďže ešte nie je vo svojej finálnej podobe, stále sa pracuje na jeho vylepšovaní. Za všetky možné úpravy môžem ďakovať svojmu priateľovi.
No odo dňa kúpi mi auto robí každý deň väčšiu a väčšiu radosť.
Fotky od začiatku cez samotné úpravy a raz aj finálnu verziu dodám časom.
P.S.: Fotky sú fotené zrkadlovkou a sú príliš veľké a nemôžem ich sem dať....ak by náhodou niekto vedel poradiť ako ich zmenšiť, budem veľmi rada. Ďakujem