Sobota, 11. Októbra 2014, 21:44
ahojte, vymenil som brzdovú kvapalinu, dal som tam dot4, tá čo tam bola, bola hustejšia, ale 4ka by tam mala po správnosti byť. Teraz problém, kúpil som len liter, nejak som ňou pri vytláčaní nešetril, takže v nádržke mám tesne pod minimom, všetko je odvzdušnené bez problémov, brzdí to pekne, by som povedal ešte lepšie ako predtým
samozrejme svieti mi kontrola brzdy červeným ale čo je hlavnou témou tohto príspevku: začalo mi blbnúť dsc. Naštartujem, po chvíli začne svietiť, môžem ho stláčať, môžem robiť čo chcem, a ani nefunguje, preklzuje ako divý. Myslíte, že to môže byť tým, že hlási málo brzdovej kvapaliny ? (skôr je to moje zbožné prianie)
Doteraz s dsc žiadny problém, fungovalo to krásne, teraz odrazu to nejde
vymienal som aj brzdové hadičky vpredu a trochu kvapaliny mi vytieklo katedate, takže som to vystriekal po založení a dotiahnutí vodou...
chvíľu som skúšal aj oblbnúť plavák, či je to tým, zo začiatku to fungovalo, plavák som vytiahol a kontrolky obidve zhasli, potom ale ako som ho dal naspäť a opäť vytiahol von, dsc svietilo a kontrolka brzd svietila na žlto...
Prosím Vás vie mi niekto k tomuto niečo povedať ?