... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
asfethan
Kraj: Zahraničie

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 17:02

Martin540 napísal:
nehovoriac ked prsi.. to uz je maximalny level

ako sry, ale ked prsi a je opar, alebo prsi husto tak ja si hmlovky tiez zapnem.. je to pre mna znizena viditelnost a radsej si zapnem hmlovky
ako by som mal niekam vyletiet, alebo nieco prehliadnut...

nehovoriac o tom ze na mokrej, lesklej ceste s kvalitou nasich naterov (ciar) vidno s xenonmi holy !@#%$...

Inak napr. ja nemam problem s proti-iducimi hmlovkami ani za normalnej viditelnosti, vidim v pohode. Problem mi robia zle nastavene svetla, hlavne paraboly a top level su xenon. prestavbove sady v parabolach... Za to by som bral aj zubne karty a rodne listy...

Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 17:44

asfethan napísal:

ako sry, ale ked prsi a je opar, alebo prsi husto tak ja si hmlovky tiez zapnem.. je to pre mna znizena viditelnost a radsej si zapnem hmlovky
ako by som mal niekam vyletiet, alebo nieco prehliadnut...

nehovoriac o tom ze na mokrej, lesklej ceste s kvalitou nasich naterov (ciar) vidno s xenonmi holy !@#%$...

Inak napr. ja nemam problem s proti-iducimi hmlovkami ani za normalnej viditelnosti, vidim v pohode. Problem mi robia zle nastavene svetla, hlavne paraboly a top level su xenon. prestavbove sady v parabolach... Za to by som bral aj zubne karty a rodne listy...

Ja proti hmlovkam nemam tiez nic... za znizenej viditelnosti (pokial je ozaj potreba) ich treba zapnut ale nie pozapinat vsetky svetla na aute a ist jak jebo z lesa... a to s tym nastavenim svetiel je pravda :thumbup: niekedy som rad ze este stale idem po ceste a nie po jarkoch :mrgreen: brutalita...
BMW e39 540i 6q 99´

Pežot

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 19:22

Niet nad oprotiidúce auto s hmlovkami, lebo padlo pár kvapiek!!! Po obchvate v BA!!!

Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 19:28

a najlepsie ked im oproti zablikas(hmlovkami alebo dialkovymi) tak kukaju ako kkti, ze co chcem...
to iste, ked ide za mnou auto so zapnutymi prednymi hmlovkami a ja zapnem zadne, tak este zacnu vyblikavat... #-o

Pežot

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 19:35

Hej ... to pravidelne ... ale ľudia nepoznajú zákon a nevedia kedy hmlovky SMÚ použiť!! Mimo podmienok uvedených v zákone je ich zapnutie zakázané :)

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 3. Októbra 2014, 07:02

malo by sa do zakona doplnit ze ked si fotis auto na klub tak mozes zapnut aj hmlovky :mrgreen:

Pežot

Piatok, 3. Októbra 2014, 08:46

Ja by som ich dopredu zakazal davat a dozadu len na senzor hmly :lol:

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Nedeľa, 5. Októbra 2014, 10:49

ja pouzivam predne hmlovky este v jesennom obdoby vecer. uz som koli chlpatej rysavej svini musel kupovat novy naraznik. predsa pen ma clovek vdaka hmlovkam lepsi prehlad o diani za krajnicou.

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Utorok, 7. Októbra 2014, 14:38

Dnes som bol svedkom zabavneho konfliktu: V KE pri tescu (sidl. nad Jazerom smer do mesta) sa zbiehaju 2 pruhy do jedneho. Je tam znacka, lavy pruh konci a pravy je priebezny. V pravom pruhu bola suvisla kolona, no v lavom (konciacom) sa ocitol nas "kolega" v E60 (KE530DN). Cinkajuc svojim spetakom o auto v kolone, iduc po stredovej ciare davno po skonceni laveho pruhu, vrieskal cez otvorene okienko nieco o zipsovani.

elegant047
Auto: e39 530i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Októbra 2014, 15:04

V KE by malo fungovat zipsovanie? :shock: Ja som myslel ze tam mate vsade iba dvojprudovky... :D

Ok zarty bokom, zipsovanie malokde funguje, ludia maju stale pocit, ze ludia v konciacom prude sa predbiehaju a naschval ich nepustaju. Ale tiez nie je riesenie pokracovat v jazde aj ked skoncil prud, skor vzdy treba jasne dat umysel na javo, obvykle sa vodici zlaknu :) pripadne za pouzitia klaksonu a razneho priblizenia zvyknu dupnut na brzdu.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 7. Októbra 2014, 15:22

neviem ci to je tym, ze som dlhodobo v ba, ale v ke sa mi uz strasne zle soferuje.

aby som nebol mimo temu, rano cca 8:15, ako kazde rano vyjdem z malaciek, tehla na podlahu a uz som v lavom 130 na tachaci, dal som ASX a obieham kamion, nasledne dalsi, vcelku velke medzery su v takyto cas medzi nimi. pozeram a za ASXom je nieco s AE a sustavne mal lavy blinker, ten s ASXom samozrejme mal v pazi mu uhnut do tych medzier. brat cech so striebornou e39 tour samozrejme zacal nahanat aj mna, ale mne sa velmi nechcelo, tak som mu uhol. zjavne to bolo nieco maloobjemove dizlove (hodne uzka koncovka zahnuta dole). pekne mi zdrhol siel 160+. Samozrejme na einsteinovej som bol vedla neho. nesiel som rychlejsie ako 130/100. Nesiel vyslovene ako hovado, hoc nerovzne lietal zo strany na stranu ked sa na niekoho nalepil. Skor to, ze sa to na 40km useku neoplati ;)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Utorok, 7. Októbra 2014, 17:08

Vcera som isiel z Kosic od TUKE po tej dvojprudovke a stal som na semaforoch. Bol som uplne v pravom pruhu, vedla stalo auto a v odbocovacom autobus, potom je ostrovcek a v jeho strede semafor. Z prava dostali zelenu a bordova fobia odbocovala na moj smer (z jeho strany do lava). Netusim ci bol sofer opity alebo soferovala nejaka zena co zostresovala za volantom, ale mal som pocit, ze sa chce vtrepat do protismeru. Potom som pocul uz len ranu a videl jak ten semafor leti dole. Chvilu boli vsetci co to videli v soku, nikto nechapal co to malo znemenat, lebo to vyzeralo jak cieleny utok na ten semafor :D
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 7. Októbra 2014, 17:09

Jaro, niekedy ani na 180km úseku, bežný scenár: za ZV ma sfúknú 160+, ja idem 140cca na tempomat, medzi trnavou a BA na 110tke ich dobieham
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Majo
Auto: e36 328iA LPG

Utorok, 7. Októbra 2014, 19:11

ViktorDDD napísal:
Jaro, niekedy ani na 180km úseku, bežný scenár: za ZV ma sfúknú 160+, ja idem 140cca na tempomat, medzi trnavou a BA na 110tke ich dobieham

to bude tym, ze boli v NR na obed :mrgreen:

Hugino
Auto: E61&E70

Utorok, 7. Októbra 2014, 19:32

Dnešný zážitok, síce sa to stalo mamke, ale fakt to stojí za to.
V Dúbravke pri zimáku ako sa stavia nový Kaufland, zúžili obojsmernú pramávku na jeden pruh. Akurát keď mama bola na konci toho pruhu (mala prednosť) sa jej z protismeru vyrútil nejaký kokot čech na BMW. Odmietol uhnúť a potom vystúpil a začal mame natvrdo nadávať......jáj máš štastie ty kokot, že si to nespravil mne, lebo by som ťa tam asi prizabil.... :roll: (ak si tu niekde)
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných