... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Max-Max napísal:za vikend sa to v pohode da stihnut....
napravy rovnake, tlmice teoreticky tiez (boli aj R4 s 51mm tlmicmi), ich vymena je ale trivialna vec... brzdy dopredu ventilovane kotuce, piestik moze ostat, treba zmenit vonkajsi strmen kvoli hrubke kotuca..ked mas uz teraz ventilovane, brzdy riesit nemusis... brzdovy posilovac detto.... napravnice su rovnake... ked mas vzadu kotuce uz teraz, neries, ked chces davat, treba zmenit hlavny brzdovy valec...
k motoru - posadis motor s prevodovkou, uchytis radenie patriace k prevodovke, kardan musi byt z M20B25..zalezi aka bude skrina, ked 2.5, tak kardan aj radenie z 2.5, ked 2.0, tak aj kardan a radenie musi byt z 2.0.... doporucujem vymenit difer, R4 mal velmi rychly prevod, s 2.5 by si sa ukvaltoval..origo je 3,73 najcastejsi....silenty ma M20 ine ako M40, prevodvkove su rovnake... potrebujes iny chladic, pretoze M20 ma expanzku mimo chladic... potrebujes expanku.... potrebujes drziak expanzky.... hadice k radiatoru pasuju len z M20, radiator topenia ostava povodny... nezabudni ze B25 mala v serii olejovy chladic, nech je komplet vratane priruby k motoru a hadic.... kabelaz sa drzi na rovnakych miestach, RJ motora detto.... vyfuk je origo dvojtrubka az dozadu.... budes musiet upravit otvor v zadnom cele, R6 ma vacsie vybranie pre dvojity vyfuk
zdenko napísal:chladic pasuje aj z 320???