... všetko o BMW ...
Milosss napísal:To ze si mal spodnu hadicu studenu znamena ze ti neotvoril termostat alebo mas upchaty chladic, nepresla voda okruhom naspet do motora. Skontorluj tieto dve veci, aj novy termostat moze byt zly.
crumar napísal:Vymenit vicko expanznej nadrze.
Milosss napísal:Ano moze to byt aj tym, skus behnut k niekomu kdo ti dokaze zistit pritomnost vyfukovych par vo vodnom systeme. Ak by ti motor zral vodu, videl by si dym, ak dym nevidis tak skor bude tlacit do vody.
Milosss napísal:ja som bol vedla v dedine robi to taky starsi panko, je to v Podoli, pre teba asi dost daleko, ale robia to v kazdom lepsom servise, zohrejes motor aby otvoril termostat a prides k nemu, on otvori zatku namontuje na nu ten pristroj a sleduje ci sa v modrej kvapaline nezacina objavovat zlta co su vlastne vyfukove plyny. Ak yb si ale mal zaujem, napis SZ.
zorran napísal:Zdravim. mam taky problem z E 39 vinou. Auto sa mi stale prehrieva Vymenene mam:
Chladic, Termostat, spojku na vrtuli, aj vodnu pumpu... Napriek tomu vsetkemu sa mi auto prehrieva. Je mi to divne, lebo napr jeden den sa cely den vozim a vsetko je ok a prehreje sa mi to trebars az o 3 dni, potom zase o dva dni a niekedy 2x za den. Napadlo ma aj tesnenie pod hlavou, ale voda v oleji ani olej vo vode neni, auto nekuri, ani nema strateny vykon a tiez som sledoval ci nebublinkuje do vody, ale ani to som nepostrehol... Riesil uz niekto podobny problem? Neviem si rady