... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

Som prekvapený že aj náduch chladiča resp asi si myslel intercolera musím meniť... to je za nárazníkom a možno by som to aj nejak dopájkoval ale tie podblatníky s náduchmi to isto bude treba ľavý mám aj tak odtrhnutý ešte od nehody s líškou na dialnici
 Som prekvapený že aj náduch chladiča resp asi si myslel intercolera musím meniť... to je za nárazníkom a možno by som to aj nejak dopájkoval ale tie podblatníky s náduchmi to isto bude treba ľavý mám aj tak odtrhnutý ešte od nehody s líškou na dialnici  Fakt vďaka za objasnenie problému.
 Fakt vďaka za objasnenie problému. 
											 Tak to mi intercoler zožerie aj viac vzduchu náporom z jazdy ... to budem mať aj o pol koňa viacej hádam
 Tak to mi intercoler zožerie aj viac vzduchu náporom z jazdy ... to budem mať aj o pol koňa viacej hádam  . Dobre a posledná vec čomu asi nerozumiem je ten adapter na výstuhu .. to je originál zohnateľné v BMW tiež?
. Dobre a posledná vec čomu asi nerozumiem je ten adapter na výstuhu .. to je originál zohnateľné v BMW tiež?greedyrider napísal:Aha takže už začínam tomu rozumieť... ten M packet je proste úplne iný predokTak to mi intercoler zožerie aj viac vzduchu náporom z jazdy ... to budem mať aj o pol koňa viacej hádam
. Dobre a posledná vec čomu asi nerozumiem je ten adapter na výstuhu .. to je originál zohnateľné v BMW tiež?

Myslím že už to mám komplet. Už len detail - to tesnenie čo je tam znázornené to mám chápať tak že to je medzi nárazníkom a svetlami? čo vychádza tam okolo 10 eur. To zrejme k novému neorigo nárazníku nebude a myslím že by tam tiež malo byť lebo jak som kukal na standart nárazník tak tam je znázornené kratšie ( nie je až pod svetlami ale len v strede teda ak tomu ja tak chápem)
 Myslím že už to mám komplet. Už len detail - to tesnenie čo je tam znázornené to mám chápať tak že to je medzi nárazníkom a svetlami? čo vychádza tam okolo 10 eur. To zrejme k novému neorigo nárazníku nebude a myslím že by tam tiež malo byť lebo jak som kukal na standart nárazník tak tam je znázornené kratšie ( nie je až pod svetlami ale len v strede teda ak tomu ja tak chápem)greedyrider napísal:Ano ano akurát kukám tie diely... len v češtine lebo ináč nič nerozumiemMyslím že už to mám komplet. Už len detail - to tesnenie čo je tam znázornené to mám chápať tak že to je medzi nárazníkom a svetlami? čo vychádza tam okolo 10 eur. To zrejme k novému neorigo nárazníku nebude a myslím že by tam tiež malo byť lebo jak som kukal na standart nárazník tak tam je znázornené kratšie ( nie je až pod svetlami ale len v strede teda ak tomu ja tak chápem)

Ďakujem Ti veľmo pekne. Už teraz viem že to bude parádička. Keď tam už budem by som zobral aj spodný kryt motoru ktorý mne rozdrbala líška a nemám z neho nič ale ako tak kukám nový má cenu 228,99 eura čo je podľa mňa tak trochu výsmech
 Ďakujem Ti veľmo pekne. Už teraz viem že to bude parádička. Keď tam už budem by som zobral aj spodný kryt motoru ktorý mne rozdrbala líška a nemám z neho nič ale ako tak kukám nový má cenu 228,99 eura čo je podľa mňa tak trochu výsmech  a napodobeniny sa vlastne ani nepodobajú... toto je ale život
 a napodobeniny sa vlastne ani nepodobajú... toto je ale život  nejak doriešim. Inák som zvedavý ešte na ten diel s pomenovaním chladenie paliva ktorý je označený vo výbave len s M aerodinamickým packetom... Myslím že ja ho nemám a aj tak neviem kam by tam mal viesť... to má význam asi len pre benzín???
 nejak doriešim. Inák som zvedavý ešte na ten diel s pomenovaním chladenie paliva ktorý je označený vo výbave len s M aerodinamickým packetom... Myslím že ja ho nemám a aj tak neviem kam by tam mal viesť... to má význam asi len pre benzín???greedyrider napísal:Už len zájsť do T.O.B. s laistrom dopísaním s M packetovími dielami a samozrejme nasiaknutou peňaženkouĎakujem Ti veľmo pekne. Už teraz viem že to bude parádička. Keď tam už budem by som zobral aj spodný kryt motoru ktorý mne rozdrbala líška a nemám z neho nič ale ako tak kukám nový má cenu 228,99 eura čo je podľa mňa tak trochu výsmech
a napodobeniny sa vlastne ani nepodobajú... toto je ale život
nejak doriešim. Inák som zvedavý ešte na ten diel s pomenovaním chladenie paliva ktorý je označený vo výbave len s M aerodinamickým packetom... Myslím že ja ho nemám a aj tak neviem kam by tam mal viesť... to má význam asi len pre benzín???
Takže:
M TECH 2 predný nárazník s hmlovkami lištami a mriežkami
M úchyty nárazníka Ľ + P
M náduchy bŕzd Ľ + P
M predná časť predných podblatníkov Ľ + P
M adapter medzi nárazníkom a výstuhou
M spodná časť sania pred vetrákom
Ďakujem za všetky rady !!! :)