... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

tajbone
Autor témy
Auto: Bmw 320d
Kraj: Banskobystrický

Problem s riadenim

Štvrtok, 18. Septembra 2014, 18:20

Ahojte, som tu novy tak sa ospravedlnujem ak pisem zle.

Mam bmw e91 r.v 2007 a v poslednej dobe pozorujem, ze pri jazde po hrbolatejsej ceste mi dost neprijemne trha volant a nemozem ho ani chvilu nechat len tak, takisto sa mi po jemnom zatoceni prestal vracat spat na svoje miesto a tretia vec, ked idem rychlejsie, napr po dialnici, ktora nie je dokonale rovna citim vybracie ani nie tak vo volante ale v sedadle. Vedel by mi niekto poradit co to je? Mate niekto podobnu skusenost?

Dakujem pekne za kazdu radu :)

Užívateľov profilový obrázok
Igmaus
Auto: G20 330dx
Kraj: Trenčiansky

Re: Problem s riadenim

Štvrtok, 18. Septembra 2014, 21:10

1- myslim ze to je normalne pri sirsich pneu...
2- problem bude v nespravne nastavenej geometrii
3- problem moze byt v zle vyvazenych kolesach alebo krivych diskoch ak nehadze volantom ale trase sa ti sedacka pravdepodobne to budu robit zadne kolesa daj prevazit vsetky kolesaa skontrolovat disky ci su rovne ak toto bude naporiadku treba hladat chybu inde

// so vsetkymi problemami co si sem napisal som sa osobne stretol na mojom aute E90 je velmi citliva na kolesa a napravy kazda jedna aj mala chyba sa vzdy nejako prejavi zakladne veci su mat poriadne vyvazene kolesa staci ze prejdes po nejakej jame vacsou rychlostou a treba dat prevazit kolesa lebo vacsinou zacne nieco vibrovat a geometriu treba davat robit aspon raz rocne.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní