teraz to je iba paskou na koberce zatiahnute aj cele blatniky, teraz idem riesit udrzbu... filtre, olej a kokotiny okolo ale ak by niekto vedel o niekom fakt sikovnom /nemusi byt najlacnejsi/ kto by sa jej povenoval po estetickej stranke bol by som rad keby mi posunul kontakt
Nové približovadlo: e39 523i Actual na rozpredaj: e36 320i ak ma niekto o nieco zaujem PM ex: Seat Cerdoba Škoda Fábia
Ono záleží či chceš riešiť nápravu v rámci lakovačky to jest prebrúsenia tmelenia či len niečoho čo zatiaľ nabudí efekt lepšieho stavu laku ako máš (vid môj prípad pred lakovačkou E38) Neviem či si poznal Radov/ú 7er čo som kúpil ale tam ten lak bol K.O (pohľadom/hmatom) no po preleštení atď. vo firme ktorá sa týmto zaoberá to pôsobí ako o 5 tried novší lak ... A to som len spravil základ nech sa za to nehanbím na ulici s tým, že to aj tak pôjde na celolak ...
No ono je tam toho dost takze predpokladam ze rozlestit sa to na beton musi... Nasledne skoro na kazdom dieli je nejaky ten kustik napadnuty rakovinou (hrdzou). Ono by zatial stacilo nejako ozivit a vyspravit a opravit. Casom by sa asi slo na celolak samozrejme ak si do vtedy nezmislim nieco ine uz ties skulim po nejakej tej sedme ale musim vydrzat min rok :)
Nové približovadlo: e39 523i Actual na rozpredaj: e36 320i ak ma niekto o nieco zaujem PM ex: Seat Cerdoba Škoda Fábia
Dnes zaujimava cesta 23km priemer 5,5l / 100km... Cesta poprad, svabovce, janovce, az spiska nova ves nie cez dialnice :) A ze sa to neda na urcite ma vsetci preklinali
Prílohy
To vam ukazuje spotrebu oleja alebo coho Ja mam podobnu spotrebu ale s jednotkou v predu
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ja to mam za 5,5l a hotovo aspon optickz moyem spokojne spinkat a tesit sa na dalsi den v aute mala to byt rit kedze tankujem skoro denne, jak ratam tak ratam bude to asi viac za ten komfort to stoji....
Apropo este stale mi nik neporadil nejakeho pana majstra co sa jej povenuje s vonku, ide zima tak aby netrpela este viac moja prostitutka
Dnes sme boli na servise: Tocna, lozisko, naboj, spodne rameno, geometria ako ceresnicka na torte Nejake rychlofoto v strede prace potom som uz nefotil iba kavickoval
Prílohy