... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

brano81
Autor témy
Kraj: Žilinský

Hukot v predu na šoférovej strane 330xd

Piatok, 12. Septembra 2014, 04:43

Čaute mám problém s mojou E90 330xd povedali mi, že to bude buď diferenciál alebo zotrvačník.

Keď je auto v zábere tak ide všetko ako má, ale stačí že nepridávam plyn alebo idem dole kopcom na zaradenej rýchlosti a auto vydáva hrozný zvuk na šoférovej strane, čapy, tlmiče, ramená všetko tvrdé tak to hneď v servise vylúčili, niekde som čítal že môže sa to odstrániť len výmenou oleja v diferenciále ale to je asi somarina si myslím. Budem vďačný za každú radu

trno20
Auto: BMW E91 335xi
Kraj: Zahraničie

Re: Hukot v predu na šoférovej strane 330xd

Piatok, 12. Septembra 2014, 07:24

Ahoj, ja som mal podobny problem, najskor jemne bzucanie ale nejak som tomu nevenoval pozornost a potom sa to zhorsilo, bol to predny diferencial, vyteceny a nasledne uz boli nacate ozubene kolesa, tak som to musel riesit vymenou. Ak sa to prejavuje v zavislosti od plynu/volnobehu tak 99% je to diff.

Odporucam dat dole spodny kryt ktorym je zakryty predny diff a pozriet ci je tam sucho. Ja som tam mal kopu oleja.
Ak nebude vyteceny tak pomoze mozno aj vymena oleja,

brano81
Autor témy
Kraj: Žilinský

Re: Hukot v predu na šoférovej strane 330xd

Piatok, 12. Septembra 2014, 13:59

je tam trochu oleja a vytečená vazelina z vnútornej manžety. voal mi mechanik že je otrhnutý silenblok na motore a motor je naklonený na jednú stranu....a keď auto pridá tak to motor zatlačí a keď spomaľujem tak motor nakloní a búcha aspoň dúfam že totak bude :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných