... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Kupa BMW 530 d

Piatok, 5. Septembra 2014, 12:44

voMacK napísal:
Vzhladom na relativne smiesne ceny, za ake idu lci, by som urcite bral lci.
Ak ma niekto problem dat dokopy povedzme 12-15k, tak si myslim, ze E60 neni auto pre neho. Vsetci vieme, aky zaujimavy servis na tom aute moze vyskocit :D

ujco vomacka predstav si ze su ludia co nejsu stroje na penaze ako ty a uzivia aj E60 ;) zase tolko neprehanaj, uz to nie su nove auta

samozrejme potom su aj frajeri co si ho kupia na dlh, nezostane na poistku a rozbiju to o ostrovcek, a takychto s klesajucou cenou aut pribuda, ine to uz nebude :)

EDIT: no co aspon sa mame komu podakovat za lacnejsie diely :)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Septembra 2014, 13:02

Ja sa nehadam ani nist. Len mi to tak pride no. Sak vies, ake som mal ja stastie, ze poondiata manualna prevodovka sa mi pokazila. Ako zvysok slapal fajn..ale zas ked vidim tie ceny dielov..neni to lacny spas. A na co mat auto, kt. ma financne gniavy? Vsak to ho radsej podpalim :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 5. Septembra 2014, 13:13

voMacK napísal:
Ja sa nehadam ani nist. Len mi to tak pride no. Sak vies, ake som mal ja stastie, ze poondiata manualna prevodovka sa mi pokazila. Ako zvysok slapal fajn..ale zas ked vidim tie ceny dielov..neni to lacny spas. A na co mat auto, kt. ma financne gniavy? Vsak to ho radsej podpalim :)

to si ty a tvoj nazor na vec ktory ti nikto neberie ;)
pre niekoho je auto cely zivot a secko sa toci okolo neho a kludne by aj mamu vymenil za taku E60 :D

TomiT
Auto: Bmw 530d E60
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 8. Septembra 2014, 20:29

dolezitý faktor ma byt stav a nie verzia,160 kw je absolutne vydarený motor,nema problem s rozvodmi,klapky je maličkost,par ich servisujem a okrem bezneho spotrebaku tam sem tam vyskočí dvojhmotna remenica ale tie sa trhaju aj na nových menil som uz aj na 730d F01 poctivých 130 000 takze k tomu len tolko,mozu prasknut zvody,a bmw evergreen je RIADIACA JEDNOTKA žHAVENIA čo odchadzalo na všetkych.
Takže za mna obrovske plus za 160kw motor mam ho a klopklop max spokojnost.......a este jedna vec mne pripada 160kw verzia ako kultivovanejsie motor a ide hladsie ma krajsi jemnejsi zvuk ako napr 170-173 kw verzie co som počul.
Bmw 530D A/T E60 Orientalblau metalic M-Packet
Audi A3 8P 2.0TDI PD S-Line Lamborghini gelb
Seat Alhambra 1.9 TDI PD Tiptronic
Alfa Romeo 156 SW 2.4 m-jtd 210PS,470Nm-EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD-EX
Peugeot 206 Roland Garros-EX
Škoda Favorit Silver Line Ex

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 8. Septembra 2014, 20:58

Presne tak, absolútny súhlas... konečne niekto, kto to pozná aj z praxe... :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní