... všetko o BMW ...

GaLBy napísal:Zdravím potreboval by som vyblokovať alebo vypnúť imobilizer niekto z okolia SA čo to vie ? potrebujem aby došiel kumne kedže odišiel imo a auto neštartuje .. alebo niekto kto predáva celú spínacu aj s klúčmi ? na bmw 530d E39 98r.v.
EBOLA napísal:kolega spomynal, ze na svojej 530D '99 vypina immo dakym stylom, packa pedal a neviem co... opytam sa v utorok a poviem ti.
BrunoSoprano napísal:
skor by som typoval na toto http://bmwfans.info/parts-catalog/E39-S ... on_switch/
Ignition switch č.2 rozobrať a vyčistiť ju celú,alebo vymeniť druhú,zaoxidované kontakty

mne to robil na e36 ale myslim ze na e39 to tiez nebude problem
 mne to robil na e36 ale myslim ze na e39 to tiez nebude problemGaLBy napísal:nikto nic ?

GaLBy napísal:Vyriešené ... spravil sa imobilizer auto točilo ale neodpalovalo .. tak som teda išiel na šrotovisko a kupil z buracky spinacu skrinku RJ EWS a RJ motora auto nastartovalo pomali skorej ako som potocil klučikom za všetky RJ som nehal 100€ myslim ze fajn cena
cajnik napísal:
mne sa tiez vidi ze mi odisla riadiacka alebo nieco... ked vymenim riadiacku motora, EWS modul a kluc spolu s tym co cita imobilizer z kluca :) tak netreba nic kodovat??
GaLBy napísal:4
presne mne odisla riadiacka vymenil som kluc teoreticky ti staci len imobilizer spinacku si mozes nechat svoju potom RJ imobilizeru ta skrinka na ktorom je EWS potom uz auto tocilo a ked som vymenil este aj RJ motra tak islo normalne bez kodovania bez vsetkeho .. ja som nehal 100€ za RJ motora RJ EWS spinacku 2 kluce diamantove zamok dvery zamok kufra ale zamok skrinky uz nemal :/ by som to cele vymenil