... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Gti.s
Autor témy
Auto: Bmw 330D
Kraj: Zahraničie

central nejde

Piatok, 19. Októbra 2012, 17:06

problem prava strana se nezamyka vubec nereaguje jen při zamknuti tvom cvakne jak kdyby se zamkla ale nic se nedeje.leva strana se zamkne jen u řidice ale už neodemkne dvere za ridicem zustavaji porad zamknute.na dalkovem ovladaci nereaguje tlacitko odemknou ale okna jdou stahnou.tlacitko zamknout jde jen to cvakne nic vic bliknou blynkry a hotovo ale kdyz drim delsi dobu tak ona jdou nahoru.jedine co jde tak se odemkne kufr to je vše.tohle se mi ješte nikdy nestalo mohl odejit central jednotka nebo jina chyba třeba v kabelaži.mam E91 330D rok 2006

dík za info.

madosko
Kraj: Trenčiansky

Re: central nejde

Pondelok, 1. Septembra 2014, 14:11

Ahoj prosím ta ty si mal kedysi takýto problém coze bolo tomu autu vtedy ja mám tento istý problém teraz a ak by sa dalo poradiť bol by som veľmi rad myslím že bude asi modul zlý ale chcem si to overiť z viacerých strán ďakujem Jozef

bendy252
Auto: E91 320d
Kraj: Bratislavský

Streda, 3. Septembra 2014, 13:35

bud modul alebo zamok ,mam podobny problem este to aj vyhodilo poistky bol to vadny zamok pravych dveri v servise je deaktivovany takze docasne zamykanie funguje cez cudlik. v servise povedali ze dost znamy problem na E9x

madosko

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 13:50

no ono mi to už raz urobilo len som vymenil poistku za silnejsiu z 15 amper na 20 anper ale teraz to poistka vydrzala a pravdepodobne odislo niečo iné len mi je divné že nezamyká aj predné aj zadné a je mi divné že by odišli abidva zámky naraz tak skor typujem na ten modul prosim ta a nevieš kde najdem ten modul nemusím to hladat ak by si vedel by si mi dost pomohol :-)))
Dik za info :-)))

madosko

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 13:52

a ozaj zamykanie cez čudlík mi funguje :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 7. Septembra 2014, 23:56

Gti.s napísal:
problem prava strana se nezamyka vubec nereaguje jen při zamknuti tvom cvakne jak kdyby se zamkla ale nic se nedeje.leva strana se zamkne jen u řidice ale už neodemkne dvere za ridicem zustavaji porad zamknute.na dalkovem ovladaci nereaguje tlacitko odemknou ale okna jdou stahnou.tlacitko zamknout jde jen to cvakne nic vic bliknou blynkry a hotovo ale kdyz drim delsi dobu tak ona jdou nahoru.jedine co jde tak se odemkne kufr to je vše.tohle se mi ješte nikdy nestalo mohl odejit central jednotka nebo jina chyba třeba v kabelaži.mam E91 330D rok 2006

dík za info.

na e8x / e9x odchadzaju tie zamky ako na beziacom pase. Je nato opravna sada od bmw....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných