... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
miso251 napísal:hej hej, objednal som koncovky, preletujem, prekrimpujem a bude dobre, dohromady 2.50 ale necakal som ziadne problemy ked je to urcene priamo na ten model.
stefi napísal:Ahojte,já sa ešte vrátim k Eononu D 5150. Zajtra idem objednávať,ale kdesi som čítal o rámiku pre preloženú klímu. Údajne sa to dá zohnať na e-bay,ale dnes sme to pozerali aj s kámošom o nikde nič. Viete niekdo pomôcť? Po minulomesačnej výmene volantu s MF chcem ďalšiu príma vecičku do auta.
Dík
Drac1k napísal:musis dat dole aj kozenu manzetu paky(normalne ju vylupnes,ide to lahko aj s pakou) tam budu bud 2,alebo 4sroby,potom das dole ten ram aj s ovladanim okien,ale musis vytiahnut konektory a cele to potom len vytiahnes.
A ten panel klimy,tam pasuje,ked trosku obrusis lavu stranu toho panela.Treba sa s tym pohrat.Alebo potom origo ram na 2din radio za cca 45e
kuk tu >> je tam fotka pribehy-nasich-aut/mensi-update-and-foto-str-8-t47816-105.html
delarock napísal:Chlapci nasiel som konkretne objedn. kastlik na pred fl verziu vyssie ale nie na po facelift. Bol som v regnume a na mna vyblafol asi 4 verzie :) neviete mi prosim povedat ktoru je najlepsie kupit(kod) ?:) lebo som z toho dohlupeny dakujem
BinKooL napísal:ja som objednal z ebaya s postovnym za 75€
Prislo to uplne nove zabalene:
http://www.ebay.de/itm/Funktionstrager- ... 35daffa04d
matus22 napísal:k tomu dvd si myslím že je potrebné zapojiť káblik (sa mi zdá že modrý, má na sebe aj štítok s nápisom handbrake) na kostru niekde a myslím že to bude funkčné. Osobne som to neriešil ešte ale ked som pustil film z usb tak žiadne varovania mi to nevyhadzovalo a ten kábel som ani nezapájal