... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

, a suprava nic.. jak stary traktor.. . po pas sekundach zase ok.. .. O par dni mi to urobilo znova..
 , a suprava nic.. jak stary traktor.. . po pas sekundach zase ok.. .. O par dni mi to urobilo znova.. 

Takze ak ma niekto podobny problem.. V prvom rade skusajte snimac kluky.. Ja som presiel vsetko, cievky, ukostrenie motora, vstreky, cerpadlo, filter, sviecky.. relatka.. a bol to snimac kluky.. Ak niekto potrebuje info.. ozvyte sa
 Takze ak ma niekto podobny problem.. V prvom rade skusajte snimac kluky.. Ja som presiel vsetko, cievky, ukostrenie motora, vstreky, cerpadlo, filter, sviecky.. relatka.. a bol to snimac kluky.. Ak niekto potrebuje info.. ozvyte sa 

johnyfly1 napísal:na startovanie je skor snimac vacky a az potom snimac kluky jestli se nepletu :)

JOKO020 napísal:Pleteš sa, bez snimaču kluky nebude ani brnk a bez snímaču vačky naštartuješ, len to bude trvať dlhšie

norbert123 napísal:no tak ze mam vimenit novi snimac vacky tak preto mi nestartuje lebo pretim mi normalne startovalo moze bit ze preto mi nestartuje ze som menil snimac kluky

motor 320i vanos M50
    motor 320i vanos M50  
 PS: mozno by sme sa dohodly ja som ho mal dva mesiace v aute no musel by si si ho prist demontovat
  PS: mozno by sme sa dohodly ja som ho mal dva mesiace v aute no musel by si si ho prist demontovat