EBOLA: v tescu nenakupujem ... a bavil som sa o e36 ze som montoval 2din, neviem ci si videl ale do e36 viac ako jeden din bez uprav celej palubky nedas

nehovorim ze musis naraz jebnut 1000e... staci postupne, ale budem mat pokoj na dusi ze to je origo

teda pre mna je to prvorade, nic mi nenahradi to prave orechove

ci uz sa to tyka kvality alebo spracovania menu a podobne. Vsetko ma pre a proti. Ale k origu aj ked draho postupne pripojis co treba a je to proste origo. v aftermarket mas problem s autom pripojit skoro vsetko (BC, volant a podobne) cest niektorim vynimkam. ty das 500 za to "kvalitnejsie" cinske a ochudobni ta o par veci. Ja dam 1000 ale hlavne, komunikuje. Tu uz som niekde spominal na fore ide o funkcnost a pohodlie tod moj nazor

neodcudzujem nikoho za aftermarket ale ja ho proste nechcem ani za boha to radsej ostanem s cd menicom v kufri.
tato tema bola zalozena preto ze som sa dotal k tej masinke zadarmo (teda pivecko) a chcel som to spojazdnit hlavne koli tomu ze BC panel je v pekcu repas cca 80evri, mozno by sa to dalo urobit lacnejsie ten monitor. Cize som ako prvorade chcel docielit to aby mi tam sla obrazovka, (zobrazovalo BC udaje a pod) a radio + cd cko. to by mi stacilo ako na zaciatok a pokoj v dusi.. ostatne postupne... o to mi slo ci a ako sa to da