... všetko o BMW ...
v prvom rade pories automat a nemrzku
a nezabudni na brzdovku a diferak ked uz chces byt dosledny
Stevo_Alex19 napísal:
Ale ked ja netusim co tam mam vlastne kupit. aku nemrznuci, aky olej do automatu a hlavne kde sa leje. A aky typ brzdovej. a diferak co ? kde sa to dolieva ?
daj to radsej niekomu spravit :)
Stevo_Alex19 napísal:
To mi fakt nevie nikto napisat co sa kvapaliny tam vobec idu ? Doliat to zvladnem aj sam, vymenu sam robit nebudem ja potrebujem len podolievat lebo som uz na minimach na ryskach. Tot vsio.
PeqpeK napísal:to si fakt nevies vyhladat? vsetko tu uz bolo pisane...
Stevo_Alex19 napísal:
Keby som si to nasiel, tak sa nepytam. Prvym krokom bolo hladanie, a dopatral som sa ku CASTROL EDGE 5W-30 ale tie ostatne veci nemam sajnu. Ani kde sa dolievaju ani co je co. A hladal som aj na nete, vybral som si viac webov kde predavaju vsetko na dane typy aut, kde som si vyselektoval typ auta ale kvapalin je tam 1500 takze mi to ani nepomohlo. Nedostal som sa ani k vyselektovaniu typu brzdovej kvapaliny... Preto som sa spytal tu.
PeqpeK napísal:neber to v zlom, nasiel som to za dve minuty...ked nezvladnes jednoduche hladanie, tak sa auta radsej nechytaj, nemuselo by to dobre dopadnut....
post967881.html?hilit=chladiacu%20kvapalinu#p967881
brzdovka DOT4
a ten olej je tiez jedno akej to je znacky
EDIT: jo a byt tebou tak tam iba dolejem destilku a zmeriam bod tuhnutia, alebo este lepsie urobis ked tu kvapalinu vymenis komplet..idealne skontrolovat funkcnost termostatov a pripadne to urobit pri jednej robote
local napísal:Ake naplne:
skus link tu
technicke-okienko/tabulka-naplni-motorovy-olej-prevodovka-chladiaca-zmes-t12323.html
Ako pouzivat chladiacu kvapalinu:
nieco vratane teorie tu:
bmw5-f10-f11-f07-gt/chladiaca-kvapalina-t84079.html
v skratke a s prislusnymi zjednoduseniami: chladiaca kvapalina motora priemerneho osobneho auta (ako je aj Tvoje) je vzdy zmes uhlovodikov (najcastejsie etylenglykol) - to su tie farebne kvapaliny, na ktore link si dal aj ty a destilovanej vody. Pomer vody k etylenglykolu sa voli podla jednoduchej zasady - cim viac vody, tym lepsie kvapalina odvadza teplo, ale tym skor zamrza, cim viac etylenglykolu, tym horsie kvapalina odvadza teplo, ale mrzne neskor (mysliac pri nizkych teplotach). Podla toho su napisane aj instrukcie na flasiach tych farebnych naplni, ktore kupis.
Teda by ocko dolievanie by malo byt pre nase klimaticke podmienky: na zimu dolievame do chladiaceho okruhu prislusnu farebnu kvapalinu, na leto dolievame destilovanu vodu. Samozrejme raz za par rokov treba komplet kvapalinu vymenit. Ak si domaci genius, tak si kludne zmeraj objemovu hustotu toho co si vytiahol z chladiaceho okruhu a s pomocou chemickych tabuliek zistis aky mas pomer etylenglykolu k vode. Ostatne zlozky (farbiva, stabilizatory) su len doplnkovymi a na funkciu chladenia nemaju zasadny vplyv.
Velmi pekny clanok s vysvetlenim aj teorie je tuto:
http://www.auto.cz/test-chladicich-kapa ... nout-78004
Ak chces viac teorie, odporucam samostudium. Ak chces len jazdit a nie velmi spekulovat, teraz na zimu si dopln chladiacu napriklad aj tou zmesou, ktoru si linkoval (aj tych 1.5l bude dost) a radsej si miesto spekulovania skontroluj teplotu beziaceho motora a stav termostatov.
Olej do prevodovky sa nedolieva, ale treba ho vymenit po max 120 tis km. Ja osobne odporucam prestudovat temu
technicke-okienko/rada-pri-vymene-oleja-v-automatickej-prevodovke-t90524.html