... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:take pekne auto to bolo...
tommy60 napísal:
A co take vadi ked bolo?
PeqpeK napísal:tymi ladvinkami si ho zaradil do kategorie home-made aut
karbonova folia k tejto farbe sa nehodi a celkovo je to uz prezitok, tie pasiky to je uz tiez strasna tuzerina, okrem toho mas tam velmi pekne kolesa a chces ich menit za 18...neviem naco, uz vidim ze takymto stylom na nom pristanu M6 style kolesa alebo nieco podobne
tu alcantaru v interieri si tiez tusim moc nevazis a miesto jej opravy tam chces menit cely interier, to neznie moc rozumne
takisto vidim, ze namiesto toho aby si si zohnal krytky ostrekov tak radsej riesis ladviny...potom kupis tie kola a na servis auta nebude tolko penazi
pomaly premienas original sportovy decentny dizajn za vytunenu fabiu s logom BMW...aspon podla tvojich planov
tommy60 napísal:
Dakujem za nazor a beriem si tvoje slova k srdcu.
Ladvinky su matne cierne a odstranene pasiky su
Poviem ti pravdu rozmyslal som nad timi m6 kolesamiale uz ma to preslo a pozeral som styling 166 alebo 135
Krytky ostrekovacov chcem tiez spravit len potrebujem najjst cas kedze pracujem mimo sr a tecie mi aj voda s ostrekovacov takze niekde pri tryskach to bude netestne
tommy60 napísal:Tal svetla su dokoncene pri oprave som zistil ze mi tecu ostrekovace tak musim ich zohnat
michaltt napísal:Fnadim ti v starostlivosti ale tie ladvinky v carbon imitiacii vyzeraju hrozne. Cierne leskle by ukazali 100x lepsie :)