jj, to som bol ja, som šiel napakovaný z domu a vzadu spala priatelka, tak mal čo robiť, aby sa nezobudila, no v tej poslednej zakrute pred Budčou už bola hore
Pani, nejazdi volakto na ciernej e36 s tuzingovym kridlom na kufri a s madarskymi spz? pred desiatimi minutami si asi myslel, ze ked je v zakrute zrkadlo, tak je asi na holenie, a nechal pred mojim domom v jarku dva kuski plastu, a predpokladam, ze aj zadne koleso je kaput. A mal stastie, lebo keby ho bolo odhodilo, tak ten orech oproti by sparavil riadny facelift.
vcera 18:15 vjazd do Ma z D2, sa mi zdravil asi klubak z nejakej modrej? e46, neviem ci som stihol odkyvat este v tvojom zornom poli
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Vcera pri poluse Malevil odparkovana pri ceste a predvcerom na racianskej v blizkosti tej ozruty Manhattan e39 na HE znackach so znacikom M5. Niekto od nas?
Nepoznáte tricku, ktorá jazdí v Trenčíne v priemyselnej zóne pri AUO? Strieborná s čiernou kapotou, určite nejaké závodné úpravy, ešte aj na zadnom bočnom okne má vlajku a meno, chodieva tam väčšinou v nedeľu a gumy určite nešetrí Robím pri AUO a rád by som sa nechal odviesť.